Aileler otelde ağırlandı

Aileler otelde ağırlandı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eski binanın yıkımı esnasında yaşanabilecek olumsuzlukları göz önünde bulundurarak, yan binada ikamet eden aileleri ve binanın önündeki ağacı koruma altına alarak örnek bir davranış sergiledi.

Büyükçekmece E-5 üzerinde bulunan eski emniyet müdürlüğü lojmanı yıkım çalışmalarını inceleyen Başkan Akgün, yıkım esnasında olabilecek olumsuzluklara karşı binanın bitişiğindeki apartmanda ikamet eden vatandaşların otelde ağırlanmasını istedi. Ailelerin can güvenliğini sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu belirten Başkan Akgün, yıkılan binanın önündeki ağacında koruma altına alınması talimatı verdi.

İnsana ve çevreye duyarlı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün davranışının örnek bir davranış olduğunu kaydeden aileler, "Belediye Başkanımız, bizlerin can güvenliğini göz önünde bulundurarak bizi otelde konaklattı. Ayrıca eski emniyet müdürlüğü önünde bulunan ağacın korunması yönünde talimat vererek çevreye ve yeşile olan duyarlılığını bir kez daha gösterdi" ifadesini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.