Akgün ailesi sandık başında!

Akgün ailesi sandık başında!
Genel seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Türkiye için hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ailesiyle birlikte geldiği Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi'nde, 1128 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

"Demokrasinin gereği yapılmalıdır"

Eşi Hatice Akgün ve çocukları Emre, Gülin ve Merve ile birlikte sandık başına giden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, oyunu kullandıktan sonra basın yaptığı açıklamada, halkın sandıklara yansıyacak olan iradesinin siyasi partiler tarafından doğru okunması gerektiğinin altını çizerek; ''Demokrasinin temeli seçimlerdir. Oy kullanmaktır. Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek, sandık başına gidiyoruz. Seçmen demokrasi kuralları çerçevesinde üzerine düşeni yapıyor. Siyasi partilerimizin de seçim sonuçlarını doğru okuyup, halkın iradesi doğrultusunda hareket etmelidir. Siyasi belirsizliklerin bir an önce ortadan kalkması adına herkes demokrasi kuralları çerçevesinde üzerine düşeni yapmalıdır. Seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı. 

Yaşlı ve engelli vatandaşlara taşıma hizmeti

Büyükçekmeceliler 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'ne yine yoğun ilgi gösterdi. Sabahın ilk saatlerinden itibaren sandıklara akın eden Büyükçekmeceliler 32 okulda kurulan 437 sandıkta oylarını kullandılar. Büyükçekmece Belediyesi hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar için seferber oldu. Vatandaşlar belediyenin Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ambulanslarla evlerinden alınarak oy kullanacakları sandıklara getirildi. Oylarını kullanan vatandaşlar yine ambulanslar ve sağlık ekipleri gözetiminde evlerine teslim edildi. Ayrıca okullara tekerlekli sandalyeler de bırakıldı. Oy kullandıktan sonra ilçe genelindeki okulları tek tek gezen Başkan Akgün, Büyükçekmecelilerin oylarını rahat bir biçimde kullanabilmeleri için gerekli tedbirlerin alınması yönünde talimatlar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.