Akgün, bu bayramda da geleneği bozmadı

Akgün, bu bayramda da geleneği bozmadı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Büyükçekmece’nin mahallelerini sokak sokak gezen Başkan Akgün, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.


Her dini bayram tatilinde bayram süresince Büyükçekmece halkıyla bayramlaşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bu bayramda da belediye meclis üyeleri ile birlikte mahalleri gezerek hem ilçe halkıyla bayramlaştı hem de çocukları sevindirdi.

Büyükçekmecelilerin ilgisi de büyük oldu

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde gerçekleştirilen bayramlaşma törenin ardından belediye meclis üyeleri ile mahalle bayramlaşmalarına çıkan Başkan Akgün, bayramın ikinci gününde Tepecik, Mimarsinan, Karaağaç, Kumburgaz, Celaliye, Türkoba, Kamiloba, Çakmaklı ve Büyükçekmece merkezinde vatandaşlarla bayramlaştı. Esnafı da ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bayramlaşma sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyerek, gereğinin yapılması konusunda teknik ekiplerine talimat verdi. Gittikleri her mahallede vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunan Başkan Akgün ve belediye meclis üyelerine gösterilen ilgi de büyük oldu. Başkan Akgün, elini öpen ve bayramını kutlayan çocuklara da bayram harçlığı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.