Akgün, cami imamlarını iftarda ağırladı

Akgün, cami imamlarını iftarda ağırladı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Albatros Restaurant’ta verdiği iftar yemeğinde ilçedeki camilerin imamlarıyla bir araya geldi.

Başkan Akgün'ün iftar yemeğine Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin, Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin ve ilçe genelindeki camilerde görev yapan imamlar ve aileleri katıldı.

 

İlçede yaptırılan yeni camileri anlattı

 

Ramazan ayının son günlerinde ilçe genelinde camilerde görev yapan imamlarla her yıl olduğu gibi bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Akgün, ilçe genelinde yapımına başlanan ve devam  eden camiler hakkında bilgi de verdi.

Başkan Akgün, “Büyükçekmece'de artan nüfusa bağlı olarak her yıl cami ve imam sayımız artıyor. Gerek belediye olarak, gerekse hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ihtiyaç duyulan her bölgeye yeni camiler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

En güzel şekliyle yaşadık

 

Ramazan ayının güzelliklerine de değinen Başkan Akgün, “Bu ay kötü sözden arınma, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz mübarek bir aydır. Son günlerine geldiğimiz Ramazan ayını Büyükçekmece'de en güzel şekliyle yaşadık. Yüzbine yakın Büyükçekmeceli ile iftar sofralarımızı paylaştık. Şimdi önümüzde Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı var. Kadir Gece'nizin ve Ramazan Bayramınızın mübarek olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Büyükçekmece’ye geldiğinden beri gelenek haline gelen iftar programına katılmaktan büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyen Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin de, “Başta Başkan Akgün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.