Akgün: Eğitime yapılan hizmet en büyük ibadettir!

Akgün: Eğitime yapılan hizmet en büyük ibadettir!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Eğitime yapılan hizmet bu ülkeye yapabileceğimiz en büyük hizmettir, en büyük ibadettir” diye konuştu.
Türk Milli Eğitimi’ne kazandırdığı 30’un üzerinde okul ile “Okulcu Hasan” olarak isim yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonun açılış törenine katıldı.

 
 “Her birimiz milli eğitim bakanıyız”

 Büyükçekmece Belediyesi ve eğitim hayırseveri Duruk ailesi tarafından yaptırılan ve Türkiye’nin en büyük meslek okullarından Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunun açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, herkesin Türk milli eğitim davasında görevli olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Ben okulcuyum. Şimdi buradan çıkacağız ve Kumburgaz’da yapımını tamamlamakta olduğumuz 50 derslikli Kuvayi Milliye İlkokulu’nun eksiklerini gidermek üzere eksiklerini gidermek üzere ekibim orada beni bekliyor. Ben milli eğitim bakanı mıyım, ben milli eğitim müdürü müyüm? Ama her birimiz milli eğitim bakanıyız, her birimiz milli eğitim müdürüyüz. Her birimiz, Türk milli eğitim davasında görevliyiz ve bu konuda seferber olmak zorundayız. Bu ülkeye yapabileceğimiz en büyük hizmettir. En büyük ibadettir.”

Başkan Akgün konuşmasının son bölümde okulu yaptıran Duruk ailesine, Türk milli eğitimine yapmış oldukları katkılar için teşekkür etti. Açılış törenine Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel ve eğitim hayırseveri Duruk ailesi de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.