Akgün, emniyet teşkilatını iftarda ağırladı

Akgün, emniyet teşkilatını iftarda ağırladı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe emniyet müdürlüğü personeli ve ailelerini iftar sofrasında ağırladı.
TÜYAP Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, İlçe Emniyet Müdürü Gafar Demir, Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Tanış, Muharrem Aziz Zengin ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı da katıldı.


"30 yılı aşkın süredir birlikteyiz"


400'ün üzerinde emniyet mensubunun aileleri ile birlikte katıldıkları iftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; merhum Turgut Özal'ın kendisine verdiği görev çerçevesinde Büyükçekmece ilçesinin kurulmasında görev aldığını ve emniyet müdürlüğünün kuruluş aşamasında da görev üstlendiğini hatırlatarak; "170'inci yılını kutlayan şanlı Türk Polis Teşkilatımızın son 30 yılında hep sizlerle birlikteydik.

Her yıl bu iftar sofralarında sizlerle birlikte Ramazan aynın bereket ve güzelliklerini paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Sizler hukuk ve yasalar çerçevesinde çok kutsal ve çok meşakkatli bir görev yapıyorsunuz. Hepimizin can ve mal güvenliğini sağlıyorsunuz. Bu açıdan siz emniyet teşkilatımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

Görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle anarken, gazi polislerimize de sağlıklı bir yaşam diliyorum. Ramazan ayınızı kutluyor bu akşam iftar yemeğimize katıldığınız için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.