Akgün: Muhtarlarımız bize ışık tutuyor

Akgün: Muhtarlarımız bize ışık tutuyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2017 Yılı Bahar Dönemi Koordinasyon Toplantısı’nda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mimarsinan İskele Restaurant’ta gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında, mahalle muhtarlarını bilgilendiren Başkan Akgün, önümüzdeki dönemde yapılacak hizmet ve projeleri anlattı.


“Büyükçekmece adına yararlı buluyorum”


Büyükçekmece’nin daha iyi ve daha hızlı hizmet alabilmesi noktasında mahalle muhtarları ile koordinasyonlu çalışmanın büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Akgün, şöyle konuştu: Siz değerli muhtarlarımızla periyodik olarak yaptığımız bu toplantıları Büyükçekmecemiz adına çok yararlı buluyorum. Mahallelerimizin sorunlarını ve halkımızın beklentilerini en iyi bilen kişiler sizlersiniz.

Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi daha da yaşanalabilir, daha da güzel Büyükçekmece'yi sizlerle birlikte oluşturmaktır. Büyükçekmece’mizin geleceğine çok önemli katkılarıyla ışık tutan siz değerli muhtarlarımıza katılımlarınız için teşekkürlerimi sunarım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.