Akgün, Tepecik’te akaryakıt istasyonu açılışını gerçekleştirdi

Akgün, Tepecik’te akaryakıt istasyonu açılışını gerçekleştirdi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Tepecik’te yeni yapılan akaryakıt istasyonunun açılışını gerçekleştirdi.
 Akgün, Tepecik’te akaryakıt istasyonu açılışını gerçekleştirdi

Özdemir ailesinin Tepecik'teki akaryakıt istasyonu açılışına Sivas Gürün Belediye Başkanı Naim Çiftçi, Büyükçekmece Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve siyasiler katıldı. Açılışta olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Sivas Gürün Belediye Başkanı Naim Çiftçi, ilçeye dahil olan yeni iş yeri için Başkan Akgün’ü ve İbrahim Özdemir ve kardeşlerini tebrik etti.





Özdemir ailesine teşekkür
Büyükçekmece'de yeni bir akaryakıt istasyonun hizmete girmesinin sevindirici olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bölgemizin saygın işadamlarından İbrahim Özdemir ve ailesine ilçemize kazandırdıkları bu işletme için ayrıca teşekkür ediyorum. Her açılan yeni işletme aynı zamanda da yeni bir istihdam kapısıdır.

Bölgemize yaptığı katkılardan dolayı Özdemir ailesine teşekkür ediyorum. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz akaryakıt istasyonun kendilerine hayırlı kazançlar getirmesini temenni ediyorum” ifadesini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılan davetlilere tarafından akaryakıt istasyonun açılış kurdelası kesildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.