Başkan Akgün: Bilgi en büyük sermayedir...

Başkan Akgün: Bilgi en büyük sermayedir...
Büyükçekmece Belediyesi, düzenlemiş olduğu hizmet içi eğitim seminerlerine her gün bir yenisini daha ekliyor.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hizmet içi eğitimlerin önemine vurgu yaparak; “Bilgi olmadan fikir olmaz. Bilgi en büyük sermayedir" dedi.

Duysal Zeka ve Yetkinlik Eğitimi


Liderlik rolü üstlenen profesyonellere bakış açısı kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen “Duysal Zeka ve Yetkinlik Eğitimi Semineri” ne katılan belediye başkan yardımcıları, duygusal zeka kavramının başarı ve ilişkilerdeki rolü hakkında bilgilendirildi. Duygusal zeka yetkinliklerinin gelişimi için yol ve yöntemleri konuşan başkan yardımcıları bilgilerin nasıl beceriye dönüştürülebileceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Hadımköy Manesol Hotel’de gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerine Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak, Maksude Sak, Ömer Kazancı, Adem Yazır, Serap Erdil, Başak Sancar, Ahmet Bayraktar ve Hasan Akkuş katıldı.


“Bilgi en büyük sermayedir”


Bilgi paylaşımı açısından hizmet içi eğitim seminerlerini önemsediğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ben ve ekibim Büyükçekmece ailem için her gün farklı bir seminere katılarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Büyükçekmece halkının geleceği ve mutluluğu için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Başkan yardımcılarımızın katılmış olduğu hizmet içi eğitim seminerleri Büyükçekmece’nin gelişiminde büyük rol oynuyor. Bilgi en büyük sermayedir” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.