BİZ ADALETSİZ OLMAYACAĞIZ!

BİZ ADALETSİZ OLMAYACAĞIZ!
Yerel seçimlerde ilk defa oy kulanacak gençlerle bir araya gelen AK Parti Büyükçekmece beledidye başkan adayı Recep Erol, gençler için çok sayıda projeleri olduğunu söyledi.

Mevcut yönetimin mahalleler arasında hizmet ayrımı yaptığını belirten Erol, “Her bir mahallemize eşit hizmet sunacağız. Biz asla adaletsiz davranmayacağız” dedi

 

AK Parti Büyükçekmece belediye başkan adayı Recep Erol, ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Orkide Düğün Salo'nunda gençlerle buluşan Erol, “Gençlik, bu hareketin ruhudur, heyecanıdır, dinamizmidir” dedi. “Gençler bizle beraber çalışıyor, bizle beraber koşturuyor ve yapılanları, yapılmayanları hafızalara not alıyorlar” diyen Erol, “Az evvel projelerimizi buradaki kardeşimiz diğer arkadaşımıza tek tek verdi. Şimdi biraz sonra soru soracaksınız ne yapacağımızı söyleyeceğiz. Demek ki size doğru şeyler söylememiz lazım. Yapacaklarımızı söylememiz lazım. Büyükçekmece, İstanbul'un en güzel ilçesi. 39 ilçe arasından en güzel ilçe. Denizi ile gölü ile doğası ile doğası ile baktığınız üzere en güzel ilçe. Sadece doğal güzelliği ile kalmamalı. Mutlak suret ile sizlerin hizmet alabileceği, sizlerin faydalanabileceği, genç kardeşlerimizin burada zamanlarını geçirebileceği alanlar oluşturulmalı. Bunlar ile ilgili çalışmalarımız var. İlçemizde bir inovasyon merkezi olabilir. Büyükçekmece bir deniz kenti. Spor dediğimiz zaman sadece futbol ile anılmamalı. Spor dediğimiz zaman halı sahaları ile futbol ile voleybolu ile güreşi ile basketbolu ile deniz ve su sporları ile anılan bir ilçe olmalıyız. Bunlar var mı? Olanları var ama çoğu yetersiz” ifadelerini kullandı.

 

Eşit hizmet sunacağız

Büyükçekmece'de kapalı yüzme havuzu olmadığını belirten Erol, “Olması lazım. 5 yıl önce belediye başkanı olan Mesut Üner Çatalca'ya kapalı yüzme havuzu yaptı. Teşekkür ediyorum. Bazı yerlerde hizmet akışı daha fazla, bazı yerlede daha az. Yani ben isimlendirmek istemiyorum ama şunu net söylüyorum, her bir mahalleye adaletli olacağız, her mahallede eşit hizmet sunacağız. Bir mahallemizde kapalı spor salonları, varken diğer mahallelerde çocuklarımızın oynayağı parklar dahi yoksa bu adaletsizliktir. Biz bu adaletsizlikte bulunmayacağız. Herkese hak ettiği hizmeti sunmakla mükellefiz. Kardeşlerimiz kütüphaneye gidecekse, kültür merkezlerinden faydalanacak ise bizim yaptığımız kültür merkezlerinde, içinde kütüphanesi olan yerlerde dört dörtlük alanlardan faydalanacaklar. Belirli günler açık belirli günler kapalı yerler istemiyoruz. Sizler ne zaman çalışacaksanız, siz belirleyeceksiniz. Gençler için bunu net olarak söylüyorum. Gençlerin geleceği, gençlerin zamanını geçireceği, gençlerin eğlenenebileceği, gençlerin ders çalışacağı, gençlerin internete girebileceği alanlar oluşturacağız. Bunları her mahalleler için planlıyoruz. Bazılarını isimlendirdik, bazılarını projelendirdik” açıklamasını yaptı.

 

Çözüm masada olacak

Bazı okullarda sınıfların 20-25 kişi, bazı okullarda ise sabahçı- öğlenci şeklinde eğitim verildiğini dile getiren Recep Erol, “Bunların tamamı bizim sorumluluğumuz. Biz birileri gibi bu milli eğitimin sorunu, bu sağlık bakanlığının sorunu, bu ulaştırma bakanlığının sorunu demeyeceğiz. Sorunla çözümü aynı masada bir araya getireceğiz. Sorunun parçası ise çözümü ile o masada olacak. Yer temin edilecek ise yer temin edilecek, bina yapılacak ise bina yapılacak. Gençlerimizi geleceğe hazırlamada, uyuşturucu ile mücadelede kötü alışkanlıklardan korumada, sadece söylemde değil, eylemde de olacağız. Sizlerin talepleri doğrultusunda olması gereken tüm mekanları oluşturmak sizlere bu güzel mekanları ulaştırmak zorundayız. Anlatacağımız çok fazla proje var, ilçemizde bizim gördüğümüz eksiklikler var” dedi.

 

Kent konseyi kurulacak

Büyükçekmece Belediyesi çöp toplama hizmetlerini güzel yapıyor, teşekkür ediyoruz. Başka güzel şeyler yaptılarsa onlar içinde teşekkür ederiz” diyen Erol, “Yapılmayanlar için bir şey demiyoruz çünkü biz yapmakla mükellefiz. Gençlerimiz ne istiyor ise onu yapmakla mükellefiz. Kadınlarımız ne istiyor ise on yapmakla mükellefiz. Yaşlılarımız ne istiyorsa onu yapmamız gerekiyor. Esnafımız ne istiyorsa onu yapacağız. Kent konseyini kuracağız. Gençlik meclislerinde sizlere yer vereceğiz, taleplerinizi ileteceksiniz. Büyükçekmece Belediyesi'nde de Meclis üyesi arkadaşlarımız gündeme alıp değerlendirecekler. Biz de sizlerden bir şey istiyoruz; Yapacağımız kültür merkezlerinde, kütüphanelerde, dershanelerde sizleri görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HİÇBİR VAADİMİZ SÖZDE KALMAYACAK

31 Mart yerel seçimlerinde 3 bin 500 gencin ilk defa oy kullanacağını ifade eden Recep Erol, “Ben bu kardeşlerimizin yerinde olsam Tayyip Erdoğan'a, Murat Kurum'a ve şahsım Recep Erol'a oy veririm. Sizlere her projenizde destek vereceğiz. Çünkü yeni yapılacak uzay araçlarını sizlerin yapacağını biliyoruz, yapılan elektirikli araçları sizlerin geliştireceğini biliyoruz. Bu sadece söylem ile kalmayacak. Büyükçekmece'de festival yapılıyor. Festivali Büyükçekmeceli gençler ile beraber yapacağız. Bazıları diyor 'bunlar gelirse festivali kaldırır. Spor etkinliklerde azalma olur.' Hayır. Bunların tamamını birlikte yapacağız. Yine yapacağımız inovasyon merkezlerimiz ile inşallah yeni yeni Bayraktarlar üreteceğiz. Bizim derdimiz sadece Büyükçekmece değil, Bizim derdimiz sadece İstanbul değil, Türkiye'de değil. Karabağ'ın işgalden nasıl kurtarıldığını hepiniz biliyorsunuz. Eğer güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti devleti olmasaydı Azerbeycan topraklarını geri alamayacaktı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.