Bu markette para geçmeyecek!

Bu markette para geçmeyecek!
Büyükçekmece Belediyesi'nce, Tepecik Aksa Camii altında açılacak olan "Sevgi Market"ten ilçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar ücretsiz alışveriş yapabilecek.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gıda, yiyecek ve kırtasiye ürünleri başta olmak üzere her türlü temel ihtiyaç maddesinin yer alacağı marketin bir an önce hayata geçirilmesi için talimat verdi.

 

Kredi Kartı verilecek

 

Tepecik Aksa Camii altında açılacak olan marketi yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi'nce açılacak olan marketten ihtiyaç sahibi vatandaşların kendilerine ön görülen kredi tutarında yararlanabileceklerini açıkladı. İlçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların belirlendiğini, bu vatandaşların durumları göz önünde bulundurularak kendilerine Büyükçekmece Belediyesi Kredi Kartı verileceğini ifade ederek; "Vatandaşlarımızın ekonomik durumları, hane halkı sayısı, çocuk sayısı, çocuklarının yaş durumları,  o ailede çalışan kişinin olup olmadığı gibi kriterler esas alınacak. Bu kriterler üzerinden de her ihtiyaç sahibi vatandaşımızın kartına belirlenen limit tanımlanacak. Vatandaşımız bu markete gelip kartını göstererek limiti kadar aylık gıda ihtiyacını ücretsiz olarak alabilecek. Ayrıca okula giden çocukları için gerekli kırtasiye malzemelerini ve giyim eşyası ihtiyacını da yine "Sevgi Market"ten karşılayabilecek" dedi.

 

Gelinlik ve nişan tuvaleti imkanı

 

Yeni evlenecek çiftlerin için nişan kıyafeti ve gelinliklerini de marketten temin edebileceklerini açıklayan Başkan Akgün, şunları söyledi: "Çeşitli model ve bedenlerdeki nişan tuvaletleri ve gelinlikler arasında istediklerini seçip alabilecekler. Nişan töreni ve düğün sonrasında bu kıyafetleri geri iade edecekler. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her yıl yazlık ve kışlık olmak üzere iki kez ücretsiz kıyafet hizmeti de verilecek." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.