Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri bayrama hazır!

Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri bayrama hazır!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan Bayramı öncesinde zabıta personeliyle bir toplantı yaparak alınacak önlem ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Akgün, Ramazan Bayramı hazırlıklarının titizlikle tamamlandığını, halkın sağlık, huzur ve güvenliği için her türlü tedbirin alındığını söyledi.


"Yaşamın her alanında biz varız"


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, insanın doğumundan ölümüne kadar yaşamının her anında belediyecilik hizmetlerinin önemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak;“Önce kendinizi önemseyeceksiniz. Önce ben bir bireyim, güçlüyüm ve azimle çalışacağım demeniz gerekli. Yaşamın her sahasında hazır olduğunuzu kendi beyninizde kabul edeceksiniz. Kendi yaşam biçiminizde bir aksaklık varsa bunları hayatınızdan atacaksınız. Aksi halde halka hizmet veremez hale gelirsiniz."


"Çok dikkatli olmak zorundasınız"


İlk kez bu yıl göreve başlayan sahil turizm zabıtalarının da katıldığı toplantıda Başkan Akgün, “Kendine güvenen, medeni, kılık kıyafetiyle örnek, bağırana bağırarak değil nezaketle cevap veren örnek çalışanlar olmalısınız. İstanbul’un en çok rağbet gören sahillerine sahibiz. Büyükçekmece'nin değeri her geçen gün daha da artıyor. Yaz aylarında nüfus ve trafik yoğunluğu bir kaç kat artıyor. Bayram da daha da yoğun günler sizi bekliyor. Bu açıdan işiniz zor, çok dikkatli olmak zorundasınız. Yasaların size verdiği haklar çerçevesinde vatandaşın sağlık ve huzurunu korumakla mükellefsiniz” dedi.


"Yasaların gereğini yapın"


Ramazan Bayramı öncesinde denetimlerin arttırıldığını belirten Başkan Akgün; "Bayram süresince de aynı titizlik ve hassasiyetle çalışmanızı istiyorum. Gerek Büyükçekmece halkının, gerekse dışarıdan ilçemize gelecek olan misafirlerimizin bayramı en sağlıklı ve en huzurlu şekilde geçirmeleri için gerekeni yapın. Halkımızın huzurunu kaçırmaya yönelik veya sağlığını tehdit eden girişimler karşısında anında yasaların gereğini uygulayın. Bu vesileyle hepinize ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.