Büyükçekmece Belediyesi'nde elektronik dönem

Büyükçekmece Belediyesi'nde elektronik dönem
Büyükçekmece Belediyesi, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü koordinasyonu ile 15 Mart 2016 tarihinden itibaren tüm resmi yazışmalarını elektronik ortamda yapmaya başladı.

Büyükçekmece halkına daha hızlı ve daha iyi hizmet verebilmek adına teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Daha şeffaf, daha hızlı ve çok daha sağlıklı bir hizmet dönemi" başlattık" dedi.

 

Çevreye duyarlı

 

Büyükçekmece Belediyesi, Başkan Akgün'ün talimatıyla 15 Mart Salı günü itibariyle tüm resmi yazışmalarını elektronik ortamda gerçekleştirmeye başladı. Elektronik ortamda üretilen resmi yazışmalar yine elektronik imza veya mobil imza yöntemiyle imzalanabiliyor.

Günümüz teknolojik gerekliliklerine uygun olarak, çevreye duyarlı, kağıt israfını önleyen, web tabanlı programla; resmi yazışma yönetmeliklerine uygun olarak elektronik ortamda hazırlanan tüm resmi belgelerin takibi de kolaylıkla yapılabiliyor.

 

Hızlı, çağdaş ve şeffaf

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, önümüzdeki aylarda yeni belediye binasında Büyükçekmece halkına en modern, en hızlı ve en bilimsel hizmetin verilebilmesi adına tüm çalışmaların yapıldığını ifade ederek; "Resmi işlemleri elektronik ortama taşıyarak pek çok alanda avanta ve kolaylık sağlıyoruz. Daha hızlı, daha şeffaf ve çok daha sağlıklı bir hizmet ağı kurduk. Elden dosya takibi, fiziksel dosyaların çoklanması, dokümanların birimlere geç ulaşması  gibi sorunlar yeni sistemle tarih olacak. Büyükçekmece ailemize, çağdaş belediyecilik hizmeti ile en hızlı hizmeti en kolay şekilde vereceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.