Büyükçekmece Belediyesi’nden Atatürk ve İzcilik sergisi açılışı

Büyükçekmece Belediyesi’nden Atatürk ve İzcilik sergisi açılışı
Büyükçekmece Belediyesi, Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü Atatürk ve İzcilik konu sergi açılışı gerçekleşti. Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Dezavantajlı İzcilik Kulübü ve Eğitim Merkezi’nde eğitim gören Türkiye’nin ilk dezavantajlı izci kulübü üyeleri sos

Hobi bahçelerine kendi elleriyle üretmiş oldukları sebze ve meyveler ile aile ekonomilerine katkı sağlayan izcilerin Atatürk ve İzcilik konulu sergisi büyük ilgi görmekte.  

“Bu güzel günde bir araya gelmenin mutluluğunu birlikte yaşamaktayız”

Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır ve Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral ile birlikte hobi bahçesinde meyve ve sebze ekimi yapan izciler daha sonra ise sergi açılışını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen açılış konuşması gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “Dezavantajlı izcilerimizle bu güzel günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Organik sebze ve meyvelerin ekimini gerçekleştirmiş olduk. İzcilerimiz kendi mahsullerini ekip yemenin sevincini yaşıyor. Atatürk ve İzcilik Sergisi çok anlamlı ve güzel fotoğraflara ev sahipliği yapmış.

Sergide yer alan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izcilerle olan fotoğrafları ise dikkat çekiyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Gökkuşağı Dezavantajlı İzcilik Kulübü Lideri Bedriye Yılmaz da kendilerine sağlamış olduğu imkanlar ve destekleri için Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e bir kez daha teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.