Büyükçekmece Belediyesi’nden lodos temizliği

Büyükçekmece Belediyesi’nden lodos temizliği
Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri lodosun etkisiyle kirlenen Büyükçekmece sahilini baştan sona tertemiz yaptı.

Büyükçekmece sahilinin temizlenmesi için talimat veren Başkan Dr. Hasan Akgün, “Her yıl bizi lodos vurur. Sahile her taraftan çöp gelir. Biz de bunları büyük bir titizlikle temizleriz. Tek tesellimiz Allah’tan cana zarar gelmemiş olmasıdır. Daha temiz bir Büyükçekmece için gece gündüz çalışıyoruz. Bu da işimizin bir parçası. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için daha çok hassasiyet göstermeliyiz” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, lodosun getirdiği çöp ve molozların denizleri ne kadar kirlettiğimizi ve elimize geçen her şeyi denize attığımızı gösterdiğini de söyledi. Dr. Akgün, insanların denize ve doğaya daha saygılı olması gerektiğini sözlerine ekledi.


Başkan Dr. Akgün şöyle devam etti: “Bir kentin daha yaşanılabilir olduğunu gösteren en önemli etken o kentin temizliğidir. Kentimizi ne kadar süslersek süsleyelim, ne kadar yol ve kaldırım yaparsak yapalım o kenti temiz tutamıyorsak yaptığımız hizmetlerin hiçbir anlamı olmaz. Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü bu konuda yapmış olduğu çalışmalarla Büyükçekmece’mizi İstanbul’un en temiz ve en sağlıklı ilçeleri arasında ilk sıraya taşımaktadır.”    

Bir gün boyunca sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan ekipler kordon boyunda meydana gelen moloz ve atıkları toplayarak kumsalı eski haline getirdi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.