Haberdar Gazetesi Büyükçekmece Cengiz Topel Kavşağı yeni görüntüsüne kavuştu

Cengiz Topel Kavşağı yeni görüntüsüne kavuştu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla, yenileme ve düzenleme çalışmaları başlatılan Cengiz Topel Kavşağındaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Yaklaşık iki hafta önce başlatılan ve Büyükçekmece’nin can damarı sayılan Cengiz Topel ve Adnan Kahveci Caddesi'nin kesiştiği kavşakta sürdürülen yenileme çalışması belirlenen süre zarfında tamamlandı. Ayrıca proje kapsamında ara sokaklar da yeniden düzenleniyor.

Trafiğe yeniden açıldı

İki hafta önce çalışmalar kapsamında trafiğe kapatılan kavşak ve bağlı yollar yeniden trafiğe açıldı. Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gece ve gündüz çalışılarak kavşağın belirlenen süre zarfında tamamlandığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Cengiz Topel Kavşağı Büyükçekmece’nin can damarıdır. Başlatmış olduğumuz çalışma sonucunda kavşak yenileme, yol genişletme, kaldırım ve ara sokakların düzenlenmesi ile bölge daha modern bir görüntüye kavuştu. Ayrıca yağmur suyunu daha hızlı tahliye edebilmek amacıyla da, yağmur suyu kanallarını yenilerek, mazgalların sayısını arttırdık” dedi.


Anlayışınız için teşekkür ederim

İki hafta boyunca trafiğe kapatılan kavşak için Büyükçekmece halkı ve özellikle sürücülerin göstermiş olduğu sabır ve anlayışından dolayı teşekkür eden Başkan Akgün, “Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Amacımız Büyükçekmece’mizi daha modern bir görüntüye kavuşturmak ve halkımızın rahat etmesidir”  ifadesini kullandı.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *