Haberdar Gazetesi Büyükçekmece Gönüllerimizden gönüllerinize!

Gönüllerimizden gönüllerinize!

Büyükçekmece Emekli Öğretmenler Derneği tarafından kurulan Türk Sanat Müziği Korosunun “Gönüllerimizden Gönüllerinize” adlı konseri, Atatürk Kültür Merkez’inde sanatseverlerle bir kez daha buluştu.

Ayakta alkışlandılar


Büyükçekmece Belediye’sinin ev sahipliğinde gerçekleşen konsere Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün ve Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner de katıldı. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konser öğretmenler sanatseverlerden tam not alırken, konser sonunda ayakta alkışlandılar.


"Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır"


Gecenin sonunda konserde emeği geçen herkese teşekkür eden Hatice Akgün, "Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır" dedi. Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu söyleyen Üner, öğrenmenin öğretmenin yaşı yoktur. Emekli öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu konser buna bir örnektir. Bende bir öğretmen olmaktan gurur duyuyorum” dedi.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *