Büyükçekmece Güreş İhtisas törenle hizmete girdi

Büyükçekmece Güreş İhtisas törenle hizmete girdi
Büyükçekmece Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü görkemli bir törenle açıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri sonrasında, Büyükçekmece Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü' nün açılışını yaptı.

 

Modern bir tesis

 

Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi’nde yapılan açılışta katılımın yoğun oldu. Kulüp açılışında minik ve bayan güreş takımının yanı sıra sporcuların antrenörleri de hazır bulundu. Spor yapmak isteyen Büyükçekmeceli vatandaşlar, kulüp binası içerisinde yer alan spor aletlerinden ve büyük güreş salonundan ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Açılış törenine CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Büyükçekmece Garnizon Komutanı Personel Albay Ayhan Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Gaffar Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

 

 “Tüm imkanlarımızla yanınızdayız”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yeni dünya şampiyonlarını yetiştirmek için tüm imkanlarımızla sporcuların yanında olacağız. Büyük önder Atatürk’ün de dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sporda da dünya kenti Büyükçekmece bir adım önce olacak. Geleceğin güreş şampiyonlarının Büyükçekmece’mizden çıkacağına inanıyorum. Büyükçekmece Belediyesi Güreş İhtisas Spor Kulübü çalışma salonları güreşçilerimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.