Büyükçekmece için yola çıktık!

Büyükçekmece için yola çıktık!
Büyükçekmece Malatyalılar Buluşması'na ev sahipliği yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cihan Dündar, “Büyükçekmece'ye hizmet için çıktığımız yolda bütün hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

Dündar'a destek açıklaması yapan Malatyalı Dernek ve Federasyon Başkanları ise “Kendisine desteğimiz tamdır. Cihan kardeşimizi Sayın Belediye Başkan Adayı Recep Erol'a emanet ediyoruz” ifadelreini kullandı

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın üst katında yer alan Kristal Davet Salonu'nda AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cihan Dündar'ın ev sahipliğinde Malatyalılar Buluşması organize edildi. Buluşmaya AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş, Malatya Pütürge Federasyon Başkanı Osman Dursun, Malatya İş İnsanları Derneği Başkanı (MİAD )Yunus Akdaş ve çok sayıda Malatyalı katıldı.

Büyükçekmece'ye hizmet edeceğiz

Ev sahipliği yaptığı toplantının açılış konuşmasını yapan Cihan Dündar, “Büyükçekmece Malatyalılar Buluşması'nda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Bu buluşma aslında Büyükçekmece Malatyalılar Derneği'nin altyapısını oluşturmakta. Malatyalıları temsil etmek noktasında Büyükçekmece'de meclis üyeliği için aday adaylığı başvurumu yaptım. Sayın Belediye Başkan Adayımız Recep Erol ve teşkilat başkanımızın bugün burada olması bizleri mutlu ediyor. Çıkmış olduğumuz yolda Büyükçekmece'yi şimdiye kadar almadığı hizmetlerle buluşturmak istiyoruz. Büyükçekmece'de uzun zamandır ikamet ediyorum, buraya çok güzel hizmetler kazandırmak en büyük gayemiz. Yaşadığımız kente değer katmak için bu yola çıktık ve başarıya ulaşmak istiyoruz. Rabbim bizleri sizlere karşı mahcup etmesin istiyorum, çıktığımız yolda hepimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Malatyalılar her yeri güzelleştirir

Malatya Dernekler Federasyon Başkanı Yılmaz Durmuş, da Cihan Dündar'a tam destek verdi. Durmuş, “Bugün burada olmanın gururunu yaşıyoruz. Öncelikle Cihan kardeşimizi tebrik ediyoruz. Siyasete ilk adımını attı. Hayırlı olsun diyoruz. Siyaset uzun soluklu bir yoldur. Siyaset günübirlik yapılmaz. Siyasette gönül verdiğiniz, sevdiğiniz o siyasi parti uğruna uzun soluklu çalışmak lazım. Dolayısıyla o çalışmanın neticesinde de hangi partide siyaset yaparsanız yapın sonuca ulaşırsınız. Dolayısıyla bu süreç içerisinde İstanbul'da 39 ilçe var. Her ilçemizde farklı farklı partilerden bizim Malatyalı hemşehrilerimiz meclis üyesi adayı oluyor. Bu dönem Malatyalılar şanslı. Hem AK Parti'de hem de CHP'de 2 Malatyalı belediye başkan adayımız var. İstanbul'da Trabzonlulardan sonra en iyi siyaseti yapan Malatyalılardır. Bizim hemşehrilerimiz gittiği her yerde sevilen sayılan kimselerdir. Malatyalılar çalışkandır, Malatyalılar gittiği her yeri güzelleştirir” dedi.

Büyükçekmece için herkes değerli

Toplantıda konuşan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ise Büyükçekmece'de AK Parti bayrağını yukarı taşımak isteyen her ismin çok değerli olduğunu söyledi. Dündar'a teşekkür eden Çelik, “Bugün burada bu güzel buluşmayı organize ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hiç şüphesiz Büyükçekmece'ye hizmette fark yaratacak, ilçemize değer katacak bir isimden söz ediyoruz” şeklinde konuştu.

Malatyalılar ülkenin çimentosudur

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ise Malatyalılar övgüyle konuşmasına başladı. Erol, “Malatyalılar bu ülkenin çimentosudur. Malatya'yı rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'dan biliyoruz. Vatanseverliklerini biliyoruz. İnşallah biz bu dönem Büyükçekmece'yi kazanacağız. Tüm insanımıza faydalı olacağız. Küçükçekmece'de Aziz Yeniay, Büyükçekmece'yi biz el ele kazanacağız. Büyükçekmece'yi 30 senedir aynı zihniyet yönetiyor. İleri giden hiçbir şey yok. Büyükçekmece'ye nelerin yapılması gerektiğini biz biliyoruz. Bizim derdimiz ilgili belediyenin yapmadıklarıyla değil. Ama baktığınız zaman Büyükçekmece İstanbul'un en güzel koyu. Böyle güzel bir yerde ilçemize değer katmak istiyoruz. Bizim gözümüz yükseklerde değil. Biz bizim olanla yetinmesini bilen normal geçinen insanlarız. Ama ilçemizin böyle güzel bir coğrafyanın hak ettiği yere ulaşması gerektiğini düşünüyoruz. Büyükçekmece'de yapılamayan çok şey var. Eğitimle ilgili, ulaşımla ilgili, deniz ulaşımının hiç kullanılmamasıyla ilgili, harika denizimiz var iş bilmez yönetim orayı da gitti sosyal tesis yaptı. Hiçbir şey yapamayan 30 senedir Büyükçekmece'de olan bir yönetim var. Yüzde 5 icraat yüzde 95 sadece şov yapan bir yönetim var. Biz bu iradeyi 31 Mart'ta buradan göndereceğiz. Bizim derdimiz Büyükçekmece'ye hizmet etmek” diye konuştu.

Büyükçekmece'ye hizmet etmek istiyorum

Büyükçekmece'ye hizmet noktasında göreve hazır olduğunu anlatan Cihan Dündar, “Yıllar yaşadığım bu kente hizmet etmek istiyorum. Gururlu bir şekilde çıktığım yolda Büyükçekmece'de Malatyalı hemşehrilerimizin onurla temsilcisi olmak ve Büyükçekmecelilerin yaptığımız hizmetlerle takdirini kazanmak istiyorum. Bunun için herkesin desteğini bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.