Haberdar Gazetesi Büyükçekmece Kadınlar için Keçe Workshop

Kadınlar için Keçe Workshop

Kültür ve sanat aktiviteleriyle fark yaratan Büyükçekmece Belediyesi sanatla uğraşmaktan keyif alan vatandaşlar için çeşitli etkinlikler ve workshoplar düzenlemeye devam ediyor.

Eğitmen Meral Oraliş ile birlikte keçe çalışmaları yapan Büyükçekmeceli kadınlar hünerlerini Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterdi.

Kültür ve sanata değer verir

Workshopların devam edeceğini belirten Başkan Dr. Hasan Akgün, “Kültür ve sanat alanındaki çalışmalarımızla örnek bir belediyeyiz. Yüzlerce alanda ücretsiz eğitimler düzenliyoruz. Büyükçekmece halkı kültür ve sanata değer verir. Çocuklarımız sanatla büyüsün istiyoruz. 7’den 70’e herkesi etkinliklerimize davet ediyorum” ifadesini kullandı. Eğitmen Meral Oraliş’in Kişisel El Sanatları Keçe Workshop’una yoğun ilgi gösteren kadınlar, kültür ve sanata önem verdiği için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *