Büyükçekmece’de renklerin armonisi

Büyükçekmece’de renklerin armonisi
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'ne bağlı Renklerin Armonisi Sanat Grubu’nun ‘‘Eski Meslekler ve İçimizden Gelenler’’ konulu resim sergisi açıldı.
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi sanata gönül vermiş kadınlardan oluşan Renklerin Armonisi Resim Grubu’nun düzenlediği sergi Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde yoğun bir kalabalık eşliğinde açıldı.

"Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız"
60 resmin görücüye çıktığı sergiye Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Serap Erdil, Beylikdüzü Belediyesi Sanat Danışmanı Erhan Bayladı da katıldı. İsmine yakışır bir sergiyi açmaktan mutluluk duyuyorum diyen Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Serap Erdil; ’’Her köşesi sanat ile dolu, sanat ve sanatçının dostu bir kent olan Büyükçekmece’ye yakışan bir serginin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün önerliğinde sanata ve sanatçılara karşı her zaman duyarlı ve destek olmuşuzdur, olmaya da devam edeceğiz. Kadınlarımızın yetenek ve birikimlerini ortaya koyabilmeleri için onlara her zaman destek vereceğiz” dedi.



Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.