Büyükçekmeceli eğitmenlerden müzik ziyafeti

Büyükçekmeceli eğitmenlerden müzik ziyafeti
Büyükçekmece Belediyesi muhteşem bir müzik şölenine daha ev sahipliği yaptı.

Kültür ve sanat ekinlikleriyle Büyükçekmece'nin adını tüm dünyaya duyuran Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin 2016 yılında farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağını açıkladı.


Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Barış Manço Kültür, Sanat, Eğitim Merkezi eğitmenleri muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı.


Sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu


Dünya Kostümleri Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösteren sanatseverler, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün sanata ve sanatçıya verdiği önemden ötürü mutluluk duyduklarını belirtti. Gerçekleşen müzik dinletisi sonunda, Büyükçekmece Gönüllüleri sorumlusu Gülseren Çiçekçisoy tarafından Halk Akademisi eğitmenlerine çiçek takdim etti.


Renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak


Kültür ve sanat etkinliklerine her gün bir yenisini ekleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Etkinliklerimize Büyükçekmece halkının yoğun ilgi göstermesi beni mutlu ediyor. Sanata ve sanatçıya vermiş olduğunuz değerden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. 2016 yılında da çok farklı ve renkli kültür sanat etkinliklerini Büyükçekmece ailemizle buluşturacağız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.