En sadık dostumu kaybettim...

En sadık dostumu kaybettim...
Büyükçekmece'de 7'den 70'e herkesin çok sevdiği Erdal Doğan'ın vefatından derin üzüntü duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "En sadık dostumu ve en değerli arkadaşımı kaybettim" ifadesini kullandı

Büyükçekmece'nin çok sevilen simalarından ve merkez çarşısı esnafının maskotu olarak bilinen Erdal Doğan'ın genç yaşta hayata gözlerini yumması ilçe halkı tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.


Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar


Büyükçekmece'nin sevilen siması Erdal Doğan, önceki geçirdiği beyin kanaması sonucunda yaşamını yitirdi. 37 yaşında yaşamını yitiren Erdal Doğan, Büyükçekmece Güzelce Cemevi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye yoğun katılım gösteren Büyükçekmeceliler Doğan'ı son yolcuğunda yalnız bırakmadılar.




"O'nu asla unutmayacağım..."


Cenazede çok üzgün olduğu gözlenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Büyükçekmece'deki en sadık dostumu, en değerli arkadaşım Erdal Doğan'ı kaybettim. Kendisine yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Saflığını, temizliğini, gülen yüzünü hiçbir zaman unutmayacağım, onu hep hatırlayacağım. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin, ruhu şad olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.