Esnafsız mahalle annesiz çocuğa benzer

Esnafsız mahalle annesiz çocuğa benzer
Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni binasının açılışında konuşan Oda Başkanı Rahmi Yazıcı, “Esnafsız mahalle annesiz çocuğa benzer” açıklamasını yaptı

Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni ve modern binasına kavuştu. Yıkılan eski binanı yerine yapılan yeni binanın açılışında konuşan Oda Başkanı Rahmi Yazıcı, “Esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek güzel bir mekana kavuştuk” dedi. AK Parti ve CHP milletvekillerinin de katıldığı açılışta yeni bina hakkında bilgi veren Yazıcı, “Geniş toplantı salonumuz ve hizmet bürolarımız ile işimiz daha da kolaylaşacak. Zor süreçten geçen esnafımız bir nebze olsun rahatlayacak” diye konuştu.

Her kesimden katılım oldu

Büyükçekmece Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı ve Büyükçekmece Kefalet Kooperatif Başkanı Necmettin Ereke'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mustafa Şentop, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Dr. Ali Şeker, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece'de faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri, yerel basın mensupları, esnaflar ve yoğun bir kalabalık katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.