HİÇBİR YERE GİTMİYORUZ!

HİÇBİR YERE GİTMİYORUZ!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi.

İlk günkü kadar heyecanlı olduğunu belirten Akgün, “Buradayız, bir yere gitmiyoruz. Yeni bir yatırım dönemine gireceğiz. Bizi kimse engelleyemez” dedi. Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonunu hatırlatan Akgün, içede hala 85 bin dönüm tarim arazisi bulunduğunu, bu arazilerin ele geçirilmeye çalışıldığını ima etti

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Tepecik Tecimer Sanayi Sitesi esnafı ve çalışanları ile kahvaltılı toplantıda ilçede yapılan çalışmalar ve hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgi verdi. Büyükçekmece Belediyesi ve Sanayii Sitesi Kooperatifi ortaklarıyla yeni bir sanayi sitesinin ilçeye kazandırılacağını açıklayan Akgün, “2024-2029 yani 5 yıllık dönemde iki büyük işimiz var. Bir tanesi sizi ve endüstri meslek lisesi, çıraklık eğitimi mezunu olan arkadaşları ilgilendiren sanayi sitesi. Aynı zamanda bir özel sanayi sitesi daha yapılacak. O da Karaağaç köyünde” dedi.

Öncü belediye olduk

En önemli projenin insan hayatını doğrudan ilgilendiren kentsel dönüşüm projesi olduğunu belirten Akgün, “İkinci büyük projemiz hepinizi ilgilendiriyor. Canımız kurtarmak. Dünyanın 22 bölgesine gittim. Deprem panellerine katıldım. Türkiye’de en çok depremle uğraşan belediye başkanıyım. 51 bin konutu yeniledik. 20 binden fazla vatandaşımızın can ve mal emniyetini sağladık. Kentsel dönüşüm alanında da İstanbul’un öncü ilçesi olduk. Depremde tek bir vatandaşımızın burnu bile kanamasın istiyoruz. Bu kararlılık içinde de kentsel dönüşüm projemizi kararlılıkta sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bize saldırıyorlar!

Büyükçekmece'nin planı içerisinde hala 85 bin dönüm tarım arazisi bulunduğunu didle getiren Akgün, “Niye Büyükçekmece’ye çok saldırıyorlar? Daha yeni bize operasyon yaptılar. Niye bu kadar çok saldırıyorlar? Çevrenize bir bakın. Tarım arazilerine binlerce kaçak inşaat yapılan yerleri göreceksiniz. Bir daha o tarım arazileri geri dönmez. Büyükçekmece’de böyle bir şey yapamazsınız. Yaptığınız zaman başınıza yıkılır. Daha yeni yıktık. Kaçak yapılaşma bir şehirde kanserdir. Büyür ve şehri yutar. Bu şehrin küçük balıkçı kasabasından bu noktaya geldiğine buradaki herkes şahit. Neler yaptığımızı hepiniz biliyorsunuz” açıklamasını yaptı.

İLK GÜNKÜ KADAR HEYECANLIYIM!

Kadınlarımız için, çocuklarımız için, iş, aş arayan gençlerimiz için çok güzel projelerimiz var” diyen Akgün, “Buradayız, bir yere gitmiyoruz. Önce Yüce Allah’ın takdiri, sizlerin desteğiyle yeni bir yatırım dönemine gireceğiz. Bizi kimse engelleyemez. 2019’a kadar Büyükşehir’in ambargosu altında görev yaptık. Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Çünkü 39 ilçeye eşit işlem yapıyor. Büyükşehir’in 39 ilçeyi kucaklaması 16 milyon insanın mutluluğu içindir. Ayrımcılık yapmadan Allah’ın yaratmış olduğu en kutsal varlık olan insana hizmet ediyorsunuz. Bunu ayıramazsınız ama bizi ayırdılar. İlk günkünden çok daha heyecanlıyım Hasan Akgün olarak ve dağarcığım çok dolu. İnanılmaz dolu. Bunların hepsini çocuklarımıza, kadınlarımıza, esnafımıza, insanımıza, vatanımıza, şehrimize harcamak benim boynumun borcudur” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.