Kurban öncesi denetimler arttı

Kurban öncesi denetimler arttı
Büyükçekmece Belediyesi önümüzdeki hafta kutlanacak olan Kurban Bayramı için gerekli tüm önlemleri alıyor. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların daha hijyenik ve güvenli alışveriş yapabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayramda en çok tüketilen gıda ürünleri arasında yer alan tatlı ve kuruyemiş satan işyerindeki denetimlerini titizlikle sürdürüyor. Yapılan denetimlerden son derece memnun olan vatandaşlar, bayram öncesinde gönül rahatlığıyla alışveriş yaptıklarını dile getirdiler.

Her türlü önlem alınıyor

Büyükçekmecelilerin sağlıklı, güvenli ve hijyenik bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri için her türlü önlemin alındığını belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Gıda güvenliği ve halkın sağlığı için denetimlerimizi aksatmadan sürdürmekteyiz. Kurban Bayramı boyunca da denetimlerimiz sürecek. Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımızın bayram öncesinde alışveriş yapacağı dükkanları tek tek denetleyerek önlem alıyor. Vatandaşların sağlığı için gıda güvenliğinin üzerinde duruyoruz. Gönül rahatlığıyla bayram alışverişinizi yapabilirsiniz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.