Müzik engel tanımadı

Müzik engel tanımadı
MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları Okul Aile Birliği tarafından Türk Sanat Müziği dinletisi düzenlendi. Tekirdağ-Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu özel eğitim sınıfının donanım ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde ihtiyacı ola
 MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları Okul Aile Birliği tarafından Türk Sanat Müziği dinletisi düzenlendi. Tekirdağ-Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu özel eğitim sınıfının donanım ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde ihtiyacı olan kurumlara yardım etmek üzere düzenlenen programda Türk Sanat Müziği'nin tanınmış sanatçısı Nilay Uymaz, O Ses Türkiye yarışmasıyla ününü Türkiye'ye duyuran Gökhan Yağmur ve sesiyle kendisine hayran bırakan sanatçı  Ufuk Uğuriş sahne aldı.

Sanatçılardan anlamlı mesaj
Yardım konserlerinde her zaman seve seve sahne alacaklarını belirten sanatçılar böyle bir gecede biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Birbirinden güzel şarkıları ile coşturan sanatçı Nilay Uymaz "Bu geceyi düzenleyen ve emeği geçen okulumuzun yönetimine, öğretmenlerine, okul aile birliğine tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Buraya bizleri dinlemeye gelen tüm konuklara teşekkür ediyorum, bu gece ile o kardeşlerimize yardım edeceğiz. Ne zaman isterseniz her zaman sizlerleyiz. Çok güzel bir amaç için buradayız. O kadar mutluyum ki. Ben  tardım konserlerine her zaman koşa koşa giderim. Bu tür organizasyonlarda her zaman varım." ifadelerinde bulundu. Alkışlar arasında sahneye çıkan Gökhan Yağmur" Bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle anlamlı bir gecede sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Engelli kardeşlerimiz için düzenlenen gecede sahne almanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu gün çok yürekli insanlar var burada" şeklinde konuştu.

İYGAD Başkanı Mert'e çiçek verildi
MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği dinletisi'nde Gazetem İstanbul ortaklarından ve İYGAD Başkanı Mehmet Mert'e Okul yönetimi tarafından çiçek verildi.Yıllardır bölgede sanat hayatının içerisinde bulunan Nilay Uymaz ve Gökhan Yağmur'un medyadaki desteğimiz sözleri ile sahneye çıkan Mert'in "Bütün engelleri aşarız, yeterki beyin engelli olmayalım diyorum"sözleri salondan büyük alkış aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum