RAKİP KİM HİÇ FARK ETMEZ!

RAKİP KİM HİÇ FARK ETMEZ!
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, ilçede sürdürdüğü seçim çalışmaları sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP'nin Büyükçekmece'deki adayının kim olacağına ilişkin bir soruya yanıt veren Erol, “Rakip adayın kim olduğu önemli değil. Yanımda gençlik ve kadın kolları başkanlarımız, halkımız var. Biz burada iken rakip kim hiç fark etmez” dedi

 

 

 

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, ilçede gerçekleştirdiği seçim çalışmaları sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erol, “Sabahtan beri soğuk bir hava var. Buna rağmen benimle birlikte ter döken herkese teşekkür ediyorum. Önce Muratçeşme Pazarı'na gittik sonra Büyükçekmece merkeze geldik. Büyükçekmece'de dönüşümü ve değişimi isteyen bir halkımız var. Biz Büyükçekmece'nin çocuğuyuz. Büyükçekmece halkının isteklerini yerine getirmek için buradayız. İlçemiz için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

Kurum bize güç verir

 

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum hakkında da konuşan Erol, “Sayın Murat Kurum başkanımız, eski bakanımız. Kendisi şimdi de adayımız. Çevre ve dönüşüm konusunda uzman bir ekiple çalışıyor. Büyükçekmece'nin de bu ekibe ihtiyacı var. Hem kazandığımız İBB ile beraber hem de Büyükçekmece Belediyesi olarak riskli binaları inşallah dönüştüreceğiz. Büyükçekmece'nin ulaşımını ve trafiğini de konuştuk. Büyükçekmece'nin sahilini, peyzajını konuştuk. Göl havzasının göle zarar vermeden halkın kullanımına açılmasını konuştuk. Büyükçekmece halkının desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Büyükçekmece güzelleşecek

 

Büyükçekmece'nin kendileriyle birlikte daha güzel bir kent olacağını vurgulayan Erol, “1 Nisan'dan sonra da Büyükçekmece'ye kendi gücümüzle hizmeti getireceğiz. Büyükçekmece'de şu an betondan ibaret bir yapılaşma var ama biz bunları halkın istediği şekilde dönüştürerek yeşilleştirip, güzelleştireceğiz” dedi. Recep Erol, “CHP'nin adayı henüz belli olmadı. CHP'nin adayı sizce kim olur?” sorusuna da “Biz sahadayız, arazideyiz. Sadece seçim zamanı değil hep sahadayız. Kadın kolları, gençlik kolları başkanımız yanımızda. Halkımız yanımızda. Bizim için rakip aday kim olursa olsun bu topluluk arkamda olduğu sürece hiçbir şey fark etmez. Biz burada iken rakip kim inanın fark etmez” cevabını verdi.

 

 

 

CUMHURBAŞKANI NE SÖYLEDİ?

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisinin adaylığını duyurduğu gün, kulağına eğilerek bir şeyler söylediğini hatırlatan gazetecilere konu hakkında bilgi veren Erol, “Sayın Cumhurbaşkanımız her ilçemizi çok iyi biliyor. Büyükçekmece ilgili de bize bazı şeyler söyledi. Biz Büyükçekmece'de gereken her şeyi sonuna kadar yapacağız. Ondan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.