Sanat güneşi Büyükçekmece’de anıldı

Sanat güneşi Büyükçekmece’de anıldı
Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneğinin düzenlemiş olduğu "İstanbul Beyefendisi Zeki Müren ve İstanbul Şarkıları" konseri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Sunuculuğunu Seçil Süslü’nün yaptığı Cengizhan Sönmez şefliğinde gerçekleşen konserde konuk sanatçı olarak katılan Mine Geçili izleyicilerden büyük beğeni topladı.


Akgün, merdivende konser dinledi


Sanat güneşi Zeki Müren'i doğum gününde Büyükçekmece'de anıldı. Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği’ni anma gecesine katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yoğunluktan dolayı yer bulamayınca konseri merdivenlere oturarak dinledi. Konser sonrasında sahneye gelen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu gece kültür ve sanat kenti Büyükçekmece'de Zeki Müren gibi hiç sönmeyecek sanat güneşimizi anmanın gururunu ve burukluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gecede, Zeki Müren'in o unutulmayan eserlerini seslendirerek bize bu güzel geceyi yaşatan konuk sanatçılarımıza da Büyükçekmece ailem adına teşekkür ederim" dedi.


"İnanılmaz güzel bir geceydi"


Cengizhan Sönmez, Seçil Süslü ve Mine Geçili’ye teşekkür plaketi takdim eden Başkan Akgün, “İnanılmaz güzel bir gece yaşattınız. Sanat güneşi Zeki Müren’i doğum gününde bir kez daha anarken, onun o unutulmaz eserlerini bizlere tekrardan dinlettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Merhum Zeki Müren'e de bu vesileyle bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.