SORUNLARI NOT ALIYORUZ!

SORUNLARI NOT ALIYORUZ!
AK Parti Büyükçekmece Belediye başkan aday adayı Recep Erol, ilçenin ciddi sorunları olduğunu belirterek, “Aday adaylık sürecinde dokunmadığımız kimse kalmadı.

İlçemizde ciddi sorunlar var. Bu sorunları çözüm üretmek üzere tek tek nt alıyoruz. İktidar olmamız halinde kronik hale gelen sorunların hepsini çözeceğiz” dedi

 

 

 

AK Parti Büyükçekmece Belediye başkan aday adayı Recep Erol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gaşık Konya Mutfağı'nda gazetecilerle bir araya geldi. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı yemekte konuşan Erol, “Dünyada ve ülkemizde yaşanan adaletsizliklerin giderilmesi için hepimize büyük görevler düşüyor” dedi. 100 günü aşkın süredir İsrail'in Gazze'de bir soykırım yaptığını belirten Erol, “Bildiğim kadarıyla İsrail bu sereçte 115'ten fazla gazeteciyi şehit etti. Gazze'de yaşanan dramı da dünyaya duyuran sizlersiniz” diye konuştu.

 

Ada bazlı dönüşüm

 

Aday adaylık sürecinde yağtığı çalışmalar hakkında bilgi veren Recep Erol, “Bildiğiniz üzere süreç henüz sonuçlanmadı. Her gün bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Maalesef ilçemizde ciddi sorunlarımız var. Bu sorunları tek tek not alıyoruz. Mesela kentsel dönüşüm konusu. Biz dönüşümün parsel bazlı değil de ada bazlı yapılmasından yanayız” açıklamasını yaptı. Aday olup seçilmesi durumunda Büyükçekmece'de topyekün bir seferberlik başlatacaklarını dile getiren Erol, “İlçemizde deprem toplanma alanı olarak tespit edilen yerleri faal hale getireceğiz. Trafik sorununa el atacağız. Yaşlılarımız için bir yaşlı bakım merkezi kuracağız. Az sayıda olan sosyal tesislerin sayısını artıracağız” ifadelerini kullandı.

 

İlçemiz ışıl ışıl olacak

 

Büyükçekmece'nin 24 mahallesinde taziye evi ve kültür merkezleri açacaklarını dile getiren Erol, “İlçemizde ciddi bir aydınlatma ve peyzaj sorunu var. Bizm iktidarımızda Büyükçekmece ışıl ışıl olacak. Bildiğiniz üzere mevcut yönetim uzun yıllardan beri festival düzenliyor. Bizim iktidarımızda festivali geliştirerek devam ettireceğiz. Şu anda atıl durumda olan Mimarsinan sahilini işlevsel hale getireceğiz. Yuva kurmakta zorlanan gençlerimizin yanında olacağız. Bunları yaparken özel sektörü zarara uğratmayacak projeler geliştireceğiz. Özle sektörü baltalamayacağız” dedi. Erol son olarak, belediye başkanı olması durumunda gazetecilerle düzenli olarak bir araya geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.