TEOG kurslarına ilgi çok yoğun

TEOG kurslarına ilgi çok yoğun
2015-2016 Eğitim - Öğretim sezonuna "Eğitime Tam Destek Hep Destek" sloganıyla giren Büyükçekmece Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte faaliyetlerine hız verdi.

Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece merkez,  Tepecik, Celaliye, Sinanoba,Kumburgaz, ve Çakmaklı'da açtığı ücretsiz kurslarda 1000 öğrenciye eğitim imkanı sağlıyor.

Büyükçekmece'ye kazandırdığı 25'den fazla okulla "Okulcu Hasan" olarak bilinen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime verdiği desteği her alanda sürdürüyor. Başkan Akgün'ün talimatları doğrultusunda, 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri için açılan ücretsiz kurslarda öğrencilerin bilgi eksikliklerini gidermenin yanı sıra, yeteneklerini geliştirmek, derslerdeki başarısını artırmak ve sınavlara hazırlanmalarına destek sağlanıyor. Özellikle 8.sınıf öğrencilerinin TEOG sınavının yaklaşmasıyla büyük rağbet gösterdiği kurslarda uzman öğretmenler tarafından akıllı tahta teknolojisiyle eğitim  veriliyor. 

Kitap ve çantalar belediyeden

4,5,6 ve 7. sınıflara Türkçe-Matematik , 8. sınıflara da TEOG sınavında soru gelecek 6 temel dersten (Türkçe, Matematik,Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi, İngilizce ve  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) eğitim verilen ücretsiz kurslara kayıtlar devam etmektedir. Ayrıca, Kurslara katılan tüm öğrencilere ders kitapları  ve kurs çantaları Büyükçekmece Belediyesi tarafından hediye edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.