Trafiğe çare Büyükçekmece'den

Trafiğe çare Büyükçekmece'den
Büyükçekmece ve Mudanya arasında başlayacak olan feribot seferlerinin büyük rağbet göreceğine inandığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bu proje İstanbul trafiğinin rahatlamasına da katkı sağlayacak" Büyükçekmece Beledi
 Son aşamaya gelindiBüyükçekmece - Mudanya arasında düzenlenecek olan feribot seferlerin önümüzdeki aylarda karşılıklı olarak başlayacağı müjdesini veren Başkan Akgün, iki ay içerisinde seferlerin başlamasını hedefliyor. Çalışmalarımızda son aşamaya gelindi diyen Başkan Akgün, “Belediyemiz ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte hizmete açacağı BUDO feribot seferleri çalışmalarında son aşamasına gelindi. Mimarsinan İskelesi’nden Mudanya’ya karşılıklı seferlerin olacağı hatta, yolcu bekleme salonları, gişeler ve diğer ek hizmet binaları yer alacak” dedi. 

Trafik sorununa çare olacak
Mudanya seferlerinin başlamasıyla birlikte, İstanbul’un trafik sorununa da çare olacağını belirten Başkan Akgün, “Başta bölge halkı ve komşu ilçeler olmak üzere bu projenin İstanbul halkı tarafından heyecanla karşılandığını görüyoruz. Büyük rağbet göstereceğine de inandığım Büyükçekmece - Mudanya feribot seferleri trafik sorununa da çare olacaktır” ifadesini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.