Yat limanına destek istedi

Yat limanına destek istedi
Büyükçekmece’nin daha da gelişmesi açısından yapılan yat limanının çok önemli olduğuna vurgu yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece Belediyesi olarak Büyükçekmece’yi daha da büyütmek ve geliştirmek istiyoruz.
 Büyükçekmece'nin daha da gelişmesi açısından yapılan yat limanının çok önemli olduğuna vurgu yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece Belediyesi olarak Büyükçekmece'yi daha da büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Bu açıdan yat limanı olmazsa olmazımız" dedi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin kasım ayı oturumunda AK Parti grubunun Büyükçekmece'de yapımı süren yat limanına ilişkin sorusuna yanıt veren Başkan Akgün, "Keşke herkes bu yat limanına destek verseydi de 5 sene önce bitseydi. Büyükçekmece'mizdeki en az bin tane vatandaşımıza istihdam sağlansaydı" diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA DESTEKLİYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her platformda yat limanlarına destek verdiğini, yeni yat limanlarının yapılması ve deniz tesislerinin sayısının arttırılması için talimat verdiğini hatırlatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Biz de Büyükçekmece Belediyesi olarak dünya görüşümüz doğrultusunda Büyükçekmece'yi daha da büyütmeye ve geliştirmeye çalışıyoruz. Bu açıdan yat limanı olmazsa olmazımızdır. Yat limanıyla ilgili ne yapılmışsa hepsi yasalar ve prosedürler çerçevesinde yapılmıştır. AK Parti hükümetinin 7 bakanının imzasıyla onaylanmıştır" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜKÇEKMECE'NİN EKONOMİSİ CANLANSIN"

Yat limanının siyasi nedenlerle engellenmesinin yanlış olduğunun altını çizen Başkan Akgün, yat limanları yönetmeliklerinin değiştiğini ve daha fazla inşaat yapma hakkı verildiğini belirterek, "Bu projenin altında 7-8 tane hükümetin bakanının imzası var. Maliye Bakanlığı ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bizzat takibini yapmaktadır. Biz Büyükçekmece Belediyesi olarak sadece aracıyız. Büyükçekmece'nin geleceği için hep beraber destek verelim, yapılsın, bitsin. Bölgemizin insanları burada istihdam edilsin, dünyanın dört bir yanından Büyükçekmece'ye gelecek olan insanlar ilçemizin ekonomisini canlandırsın, turizm kenti olma yolunda ilerleyen Büyükçekmece'mizin cazibesi daha da artsın" şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.