Zabıta göz açtırmıyor

Zabıta göz açtırmıyor
Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesinde Büyükçekmecelilerin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri içindenetimlerini sıklaştırdı
Zabıta ekipleri başta gıda üreticileri ve satıcıları olmak üzere her alanda denetim yapıyor. Bayram öncesinde sayıları artan dilencilere içinde operasyonlar yapan ekipler, belediyenin almış olduğu kararlara uymayanlar hakkında da yasal işlem yapıyor. Bayram öncesinde vatandaşların en  çok alışveriş yaptıkları kuruyemiş ve tatlı satan işyerleri ile halk pazarlarında denetimler sıklaştırılırken vatandaşlardan gelen şikayetlerde anında değerlendiriliyor. Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri ayrıca işyerlerinde ruhsat, fiyat etiketi ve satılan gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini de kontrol ediyor. Hijyenik olmayan ortamda satış yapan ve eksikleri bulunan işyerlerinden bazılarına uyarı verilirken bazı işyerlerine de ceza kesildi. 

Bayram süresince çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Büyükçekmece Belediyesi'nin yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tüm ekipleriyle vatandaşın huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesi için çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Belediyemizin bütün müdürlükleri ve bağlı ekiplerimizle birlikte bayram süresince 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız da gördükleri yada karşılaştıkları olumsuzlukları anında bize iletsinler. Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.