ÇATALCA ADAY ADAYLARI

Demokrasi kadar güzel bir şey var mı? Şöyle bir bakınca İlçemiz Çatalca’da baya bir aday yarışı var. Bu demokrasinin kıymetini bilelim. Ne kadar güzel her partiden 5 veya 6 aday adayı çıkıyor. 
Demokrasi bu olması gerek modern Cumhuriyetimizin kurucusu Cumhuriyeti kurarken ve kurduktan sonra hep gençlere  ve halkına güvenmiştir. Bu yüzden egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Ne kadar güzel bir söz, bundan dolayı halkımız cumhuriyeti demokrasinin 
kıymetini biliyor ve bilmeli. 
                               
 GELELİM ADAY ADAYLARINA 

Demokrasi işte bu olması gerek. Çatalca’da her partiden aday adayı baya çok. Buda gösteriyor ki, her partinin içinde demokrasi var. İsteyen adaylığını açıklıyor. Bu bir yarıştır ister kazan ister kaybet. Aday olmak bence bir erdemdir, kendine güvendir, plan projesiyle gelendir. Bundan dolayı ben Çatalca’da her partinin aday adaylığını şimdiden kutlarım. Dedim ya, aday olmak erdemlik yurtdaşlık bilincidir.Hepinize başarılar dilerim hepiniz  pırıl ,pırıl insanlarsınız.
                   
ÇATALCA KAYMAKAMI 10 (0) ÖNDE

Dr. Taşdan 1 yıl öncedir baya bir çalışmalar yapıyor. Herkesin taktirini kazanırken birden bire bu Kaymakam Belediye Başkanı olmak için böyle çalışıyor. Bu dedikodu yayıldı gitti.Her yaptığı hizmeti, ne olacak adam almış hükümeti arkasına Belediye Başkanlığına aday olacak onun için böyle çalışıyor git gide buna bende inandım. Her yaptığı hizmeti adeta belediye başkanı olması için yaptığını bazı köşemde yazmıştım. Ama maalesef  öyle olmadığını bu adamın işini severek yaptığını sonradan öğrendik. Birde belediye başkanlığına aday olmadığını görünce ‘’vay be arkadaş resmen oyuna geldik adamın günahını aldık’’ düşüncesinde bulunduk. Hata öyle ileri gittim ki kendisine kaba davrandığım da oldu bu davranışım karate camiamızda çok büyük tepki çekti.

Kaymakam beyden özür diledim. Kendiside zaten olgunlukla davrandı. Olur böyle şeyler diyerek karşılıklı gönlümüzü aldık bu olgun davranışından dolayı, birde dedikoducuların yaydığı dedikodunun boşa çıkmasından dolayı Sn. Dr. Nevzat Taşdan on sıfır öne geçerek ‘’herkese ben hizmet yapıyorum işime bakıyorum’’ diyerek bizleri mahcup etti. Herkes bana soruyor, ‘’gümüş pınarı yazıyordun ne oldu? ‘’ hiç merak etmeyin haftaya gümüş pınarın suçu ne son bölümünü yazacağım.
Olay nerden nereye getirilmeye çalışıldığını köye yapılan kantarın aslında atıl durumda olan İBB Belediyesinin atıl durumundaki kantarının masraf edilmeden gümüş pınara yapıldığını,bununda öncüsünün Sn Taşdan olduğunu daha neler ,neler… Diğer iddaaların da ne olduğunu haftaya tam tarafsız yazacağım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi