ÇATALCA KÖY OLUYOR

Hadi canım sende demeyin önlem alınmazsa sonra çok dersiniz hayaldi gerçek oldu susma sustukça sıra sana gelecek.Hani Vergi Dairesi'ni kimse alamazdı Çatalca'dan buda gerçek oldu Cumhuriyetin ilk yılarında vilayet olan Çatalca,ne yazıkki yakında köy olacak adım adım gerçekleşiyor Vergi Dairesi'nin Çatalca'dan gideceğini ilk duyduğumda,bende inanmamıştım  gerçek oldu hey benim makarnacılarım nerdesiniz bir  torba kömür bir makarna karşlığı. Soğuk hava deposunun yerinin satılması Vergi Dairesi'nin gitmesi, birde kumanya yardım çeki alında sırada Adliye var oda gerçek olur Salı günkü Sivil Toplum Örgütlerinin bütün karşı çıkmasına rağmen gerçek oldu.
                                                   
BRAVO AHMET RASİM YÜCEL'E
Vergi Dairesi'nin Çatalca'dan gitmemesi için eilnden gelen ne varsa yaptı, ama olmadı. Olsun be Ahmet abi yaptığın mücadele herkes tarafından biliniyor tebrik ederim seni. Bari mücadeleni sürdürde diğer kurumlar gitmesin. Çatalca'da yaşamak artık bedel ödemektir. Engel olunda bari Adliye İlçe Tarım daha bir çok kurumun Çatalca'dan kaldırılıp adeta Çatalca'da oturanları cezalandırırcasına, resmen köy statüsüne getirmek istiyorlar çok uğraştın ama olmadı Ahmet abi kalanlara sahip çıkalım.
                                            
SELİM GÜÇBİLMEZİ TAKTİR EDERİM
AKP İlçe Başkanı aynı zamanda Çatalca'lı Çatalca'nın esnafı, Salı günkü toplantıyı Sivil Toplum Kuruluşlarını'da çağırarak İstanbul Vergi Dairesinin Başkanı'nıda çağırdı bütün halkı biliçlendirdi herkesin de taktirini topladı daha önce Güçbilmez'in hakında okurlarımın  şikayeti doğrultusunda hep eleştirmiştim, ama yiğidi öldür hakkını yeme zaten şahsi bir meselemiz de yok. Öylesine duyarlı olması heleki arkadaşlar  bu Vergi Dairesi'ne ben vergimi Çatalca'da değilde Büyükçekmece'de yatırırsam Çatalca'yı terk ederim diyerek herkesin taktirini topladı tabiki iktidar partisinin İlçe başkanının  bu sözleri söylemesi önemli CHP ilçe başkanı Naci Özcan'ında büyük tepkisi oldu.
                                             
  ÇATALCA BELEDİYESİ YER VERMEDİ'Mİ?
Toplantıda bazı basın arkadaşlarımız sordu Vergi Vairesi Başkanına efendim siz yer istedinizmi  Belediye'den? talebiniz varmıydı Başkan size yer göstermedimi? şu anda yer olsa Çatalca Belediyesi yer gösterse Vergi Dairesi yine gidecekmi? konu şuraya getirilmek isteniyoru yani bu konulara Cem Kara duyarsız kalmış, yer vermemiş bu yüzden vergi dairesi Çatalca'dan gidiyor bunun üzerine Vergi Dairesi başkanı dediki... Arkadaşlar duygusallığınızı anlıyorum, ama yer olsa dahi bu karar alınmıştır. Ağzına sağlık V.D.Başkanı ,yani hepimizin düşündüğü konuyu bukadarda net açıklaması olamazdı bu karar siyasidir. Beldiye bırak yer tahsisini hatta binayı dahi yapsa iktidar kafaya koymuş senmisin bize oy vermiyen,hey Çatalca'lı bakın nasılda tıpış tıpış elinizden alıyoruz bütün kurumları zaten toplantıda herkesin ortak kanısı bu karar siyasidir AKP oy vermeyen Çatalca'lılara bir nevi cezadır, bun Çatalca'nın kargaları bile biliyor ben bu konuya Çatalca Kaymakam'ının sahip çıkmasını beklerdim  ama, nerde köylerde maç izliyor bin kılıça aydınlarda yol üstündeyken bari Gümüş Pınar'ada uğra muhtarın hazine arazisine yaptığı kaçak evde bi sıcak çay içi ver,  sen Çatalca'ya gelene kadar orman işletmeside  gider, Allah korusun dilim sürçtü buda hayeldi ama gerçek olmasın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi