8 aylık hamile kadın intihara kalkıştı

8 aylık hamile kadın intihara kalkıştı
Eskişehir'de 2 çocuk annesi ve 8 aylık hamile kadın, intihara kalkıştı.
Polisler tarafından ikna edilen inmeye ikna edilen G.U., eşinin işsiz, çocuklarının aç olduğunu söyledi. G.U.'nun hırsızlık suçundan sabıkası bulunan eşi 38 yaşındaki Muharrem U.'nun da geçen yıl Temmuz ayında 6 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkıştığı belirtildi.

İsmet İnönü Caddesi Eskişehir Tepebaşı Belediyesi yakınında bugün saat 16.00 sıralarında, G.U. 5 katlı inşaat halindeki bir binasının çatısına çıktı. G.U.'yu çatıda gören çevredekiler '155 Polis İmdat' hattını arayarak durumu bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polisler 8 aylık hamile olan G.U.'yu intihardan vazgeçirmek isterken, bir yandan da özel ve kamu hastanelerinde psikiyatrist doktor aramaya başladı. G.U., polislere eşinin cezaevinden bir süre önce çıktığını, işsiz olduğunu, çocuklarının da aç olduklarını söyledi. G.U., "Oturduğumuz evin kirasını ödeyemediğimiz için ev sahibi çıkmamızı istedi. Biz kimseden para istemiyoruz, iş istiyoruz" dedi.

G.U. çatıdayken eşi Muharrem U. ile 9 yaşındaki kızı A.U. ve 5 yaşındaki oğlu A.U. da inşaatın önünde bekledi. Ağlayan iki kardeşi polisler sakinleştirmeye çalıştı.

Polislerin yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarının ardından G.U. intiharından vazgeçti. Hamile kadın, ekip otosuna bindirilerek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

G.U.'nun eşi Muharrem U.'nun da 30 Temmuz 2010 tarihinde Osmangazi Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi'nde 6 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkıştığı belirtildi. Muharrem U., "Açız. Çocuklarıma ilaç alacak param yok. Bu hayattan bıktım" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.