8 kapılı kumarhaneye koçbaşlı baskın

8 kapılı kumarhaneye koçbaşlı baskın
Küçükçekmece'de, bir kumarhaneye mahkeme kararıyla yapılan baskında, 10'u oyuncu 20 kişi gözaltına alındı
Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası ekipleri, kumar oynandığı yönündeki ihbar üzerine, mahkeme kararı çıkartarak daha önce mühürlenen dernek görünümündeki kumarhaneye baskın düzenledi. Kapıyı açan olmayınca polis, yangın merdivenini kullanarak üst kata çıktı. Buradan binaya girmeyi başaran polis karşılarına çıkan çelik kapıyı koçbaşı ile kırdı. Bütün girişlerde çelik kapıyla karşılaşan polisler zaman zaman açmakta zorlandıkları kapının yanındaki duvarları kırarak içeri girdi.

8 kapı sonra ulaşıldığı belirtilen kumarhanede bulunan 5'i kadın 10 oyuncu, 3 kadın kurpiyer, 5 personel ve 2 idari müdür olmak üzere 20 kişiyi gözaltına alındı. Polis ekiplerinin bina içinde yaptığı incelemede banyodaki fayans kaplı kapıdan rulet olan özel bölüme girildiğini belirlendi.

İçerideki 2 rulet masası ile çok sayıda oyun pulu ve kağıdına da el konuldu. İşlem yapılmak üzere emniyete götürülen şahıslardan oyunculara idari para cezası verileceği, personel ve işletmecilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.