AK Parti yüzde 50 ile gelecek..!

AK Parti yüzde 50 ile gelecek..!
Ak parti Avcılar Danışma meclisi toplantısı Firuzköy Seremoni Düğün salonunda yapıldı. Danışma meclisi toplantısında bölge milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu yaptığı konuşmada “ 2011 seçimleri bu ülkenin ve bu milletin farklı olacaktır. Milletimizle birl

Ak parti Avcılar Danışma meclisi toplantısı Firuzköy Seremoni Düğün salonunda yapıldı. Danışma meclisi toplantısında bölge milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu yaptığı konuşmada “ 2011 seçimleri bu ülkenin ve bu milletin farklı olacaktır. Milletimizle birlikte yapılacak seçimlerde yine %50 nin üzerinde alarak birinci olacağız.Sizden bunu sözünü istiyorum” dedi. ,

Müezzinoğlu, Başbakanla ilgili olarak ‘Niye kazanıyorlar?’ sorusunun gündeme geldiğini kaydeden Müezzinoğlu,” Bununla ilgili üç kelime söyleyeceğim. Milletin değerleri adına gayret gösterdiği için kazanıyor. Onur duyduğumuz bu ülkede bu millete borcumuz vardır. Ufak hesaplarla uğraşmıyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantıya, Ak Parti 3.bölge milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Avcılar ilçe başkanı Gürhan Bilgiç,ilçe yöneticileri, Kadın kolları başkanı Ayşe Soy ,Gençlik kolları başkanı Zehra Altıntaş ,Ak Parti il ve belediye meclis üyeleri,Avcılar mahalle teşkilatları,sandık müşahitleri ile birlikte okul görevlileri katıldı.

Avcılar’da birinci parti olacağız

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Dr. M. Gürhan Bilgiç “Kısa süreçte yeni yönetimimizi çok güçlü olarak kurduk. Bu yönetimle gelecek seçimlerde Ak Partiyi 2011 seçimlerinde daha büyük oranda oy alarak Avcılarda birinci parti yapacağız” dedi.

Gençler ve kadınlara büyük görev

 Ak Parti İl başkanı Azizi Babuşçu da yaptığı konuşmada “2011 genel seçimlerinde Kadın kollarına, gençlik kollarına büyük görevler düşmektedir. Yoğun katılımı gördükten sonra Ak partinin sizin yapacağınız çalışmalarla 2011 genel seçimlerinde başarılı olacağınıza inancım daha da büyüdü.”dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum