Arzu Yıldırım'ın katil zanlısı intihar etti

Arzu Yıldırım'ın katil zanlısı intihar etti
Mustafa Metin Çilingir ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede öldü.

Ümraniye'de iki çocuk annesi Arzu Yıldırım'ı (33), sokak ortasında kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan eski sevgilisi Mustafa Metin Çilingir (54) Kocatepe mezarlığında babasının mezarı başında intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Çilingir saat 10.00 sıralarında babasının kabri başına gelerek yakınlarını aradı ve yanına gelmelerini istedi. Bunun üzerine Çilingir'in ağabeyi ve eşinin de aralarında bulunduğu yakınları mezarlığa geldi. Mustafa Metin Çilingir, babası için dua ettikten sonra avukatını çağırarak teslim olacağını söyledi. Baba Hüseyin Çilingir'in mezarı başındaki duanın ardından Mustafa Metin Çilingir, "Siz gidin ben avukatı arıyorum " dedi. Yakınları mezarlıktan çıkacağı sırada silah sesi duyuldu. Akrabaları geri döndüğünde Mustafa Metin Çilingir'i kanlar içinde buldu. Başına sıktığı kurşunla intihar girişiminde bulunan zanlı, ağabeyi tarafından otomobille Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Çilingir hayatını kaybetti

Arzu Yıldırım'ın Aralık ayında Çilingir'den darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu, iki gün önce de Ümraniye Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek dilekçe verdiği ortaya çıkmıştı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.