Haberdar Gazetesi Çatalca Şüpheli trafik kazası!

Şüpheli trafik kazası!

Bir süredir ülke gündemini meşgul eden 17 Aralık 'Yolsuzluk Operasyonu' eski savcısı Zekeriya Öz’ün avukatı Mahmut Gönültaş Hadımköy yakınlarında trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti.

17 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrasında Bolu’ya düz savcı olarak atanan Zekeriya Öz’ün avukatı ve yakın dostu Mahmut Gönültaş bugün (19 Şubat 2014 Çarşamba) öğlen saatlerinde Honda marka jip ile İstanbul Hadımköy gişelerinde trafik kazası geçirdi.  Kazanın ardından ağır yaralı olarak Büyükçekmece Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gönültaş, hastanede hayatını kaybetti.

'Yolsuzluk Operasyonu' görevinden el çektirilerek önce Bakırköy’e ardından ise Bolu’ya gönderilen savcı Zekeriya Öz’ün, avukatının bu şekilde hayatını kaybetmesi akıllara ‘yeni bir suikast mı?’ sorusunu getirdi. Olayla ilgili savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında, kazanın gerçekleştiği bölgede bulunan MOBESE kayıtları ve görgü tanıklarının bilgisine başvurulduğu öğrenildi.

Avukat Gönültaş’ın Savcı Öz’ün vekilliğinden çekilmesi gerekçesi olarak; Evinin önünde iki arabanın takip ettiğini, daha önceden MİT tarafından bütün telefonlarını dinlendiğini ve bu yüzden korktuğunu anlatarak bırakmak zorunda olduğunu anlattığı öğrenildi. Söz konusu şüphelerin adli makamlarca araştırılacağı bildirildi.




Özel Haber/HABERDAR 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *