Atamızı çok seviyoruz

Atamızı çok seviyoruz
Mustafa Kemal Atatürk'ün Çatalca ziyaretinin 92. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin ardından konuşan Belediye Başkanı Mesut Üner, “ Çatalca’mızda Cumhuriyetimizi ve Atamızı sonsuza dek hatırlatacak etkinliklere aralıksız devam edeceğiz. Çü

Atatürk’ün Çatalca’ya ziyaretinin 92. yıl dönümü etkinlikleri, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinde gerçekleşti. Etkinlikler çerçevesinde sahne alarak o günü canlandıran Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tiyatro Akademisi oyuncularının gösterisi ve araştırmacı-yazar Yıldırım Ağanoğlu ‘Atatürk’ün Trakya Gezileri ve Çatalca’ konulu panelde yaptığı konuşma tüm katılımcılara o tarihi günleri yeniden yaşattı.

O günleri yaşadık

Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi'ndeki etkinlikler sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çatalca tarihinde geçen yıl ilk kez, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Aralık 1930 gümü Çatalca’mızı ziyaretini 91. yılını etkinliklerimizle anmıştık. Bugünde Atamızın Çatalca’mızı ziyaretini 92. yılınıda etkinliklerimizle andık. Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde düzenlediğimiz Tiyatro Akademisi oyuncularımızın sahnelediği gösteri ve araştırmacı-yazar Yıldırım Ağanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı ‘Atatürk’ün Trakya Gezileri ve Çatalca’ etkinliğimiz, bizlere adeta o günleri yaşattı. Atamızın Çatalcamıza gelişiyle ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çatalca’mızda Cumhuriyetimizi ve Atamızı sonsuza dek hatırlatacak etkinliklere aralıksız devam edeceğiz. Çünkü Atamızı, Cumhuriyetimizi ve Çatalca’mızı çok ama çok seviyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.