Aynı otele kumar ve fuhuş baskını

Aynı otele kumar ve fuhuş baskını
Silivri’ de bir otelde fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis, operasyon sırasında fuhuşa gelen erkeklere kumar oynattırıldığını da tespit etti. 27 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda kumar malzemesine de el konuldu.

Silivri’ de 4 yıldızlı bir otele ihbar üzerine müşteri kılığında giren Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’ne bağlı sivil polisler, yapılan pazarlıklar sonunda buradaki kadınların 250 TL karşılığı fuhuş yaptıklarını tespit etti. Otelin barında yapılan fuhuş pazarlığının ardından odaya çıkmak isteyen polisler, kadınların önce kumar oynamak istediklerini söylemesiyle polisler otelde kumar oynatıldığını da tespit etti.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURDUK

Fuhuş pazarlığı yapılan kadınların, sivil polislere kumar da oynamak istediklerini söylemesiyle birlikte, dışarıda bekleyen ekip arkadaşlarına telefonla "Bir taşla iki kuş vurduk" diyen müşteri kılığındaki polisler operasyonu başlattı. Yapılan baskında, fuhuş yaptırılan 12 kadının da aralarında bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı. Kadınların, Moldova, Ukrayna ve Rus uyruklu oldukları öğrenildi. Gözaltına alınan kadınlar, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kadınlar, daha sonra sorgulanmak üzere Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’ne getirildi. Emniyetteki işlemleri süren yabancı uyruklu kadınların, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edilecek.

Ayrıca düzenlenen operasyonda, otelin kumarhanesinde ele geçirilen çok sayıda oyun puluna ve oyun fişine de el konulduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.