'Beni sevgilim yaktı'

'Beni sevgilim yaktı'
Hırsızlıktan tutuklanan kadın, "Beni sevgilim yaktı" dedi.
Mecidiyeköy ve Üsküdar'da bulunan iki ayrı evden firarda olan sevgilisi ile birlikte hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Hümeyra B. suçunu itiraf etti ve tutuklandı. Hümeyra B.'nin poliste verdiği ifadesinde "Beni sevgilim yaktı. Onun yüzünden hırsızlık yaptım. Şimdi ondan ayrıldım" dedi.

Mecidiyeköy'de bulunan bir evden 7 Ocak'ta, 3 cep telefonu, 2 diz üstü bilgisayar ve bazı elektronik malzemelerin çalınması ile ilgili Hırsızlık Büro Amirliği'nce çalışma başlatıldı. Soruşturmada evin çevresindeki işyerlerinin kamera görüntüleri incelendi. Bir işyerine ait görüntülerde, Biri kadın iki kişinin hırsızlığın olduğu apartmana boş olarak girdikleri, bir süre sonra da elleri ve sırtlarında çantalarla çıktıkları görüldü. Polis kısa sürede görüntülerdeki kişilerin kimliklerini belirledi. Zanlılardan Hümeyra B., yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan Hümeyra B.'ın adı açıklanmayan firardaki sevgilisi ile birlikte Mecidiyeköy'deki evden hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Üsküdar'da bulunan bir evden 20 Ocak'ta saat ve ziynet eşyası çalınması olayı ile ilgili de sorgulanan Hümeyra B.'nin bu hırsızlığı da sevgilisi ile birlikte gerçekleştirdiğini kabul etti. Hümeyra B.'nin polislere "Son yaptığımız hırsızlıktan sonra sevgilimle kavga ettik ve ondan ayrıldım. Şimdi nerede bilmiyorum. Bu işlere hep onun yüzünden girdim." dediği belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Şişli Adliyesi'ne sevk edilen Hümeyra B., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.