Beyazıt'ta intikam cinayeti!

Beyazıt'ta intikam cinayeti!
8 ay önce yaralı kurtuldu bugün kurşun yağdırdı

Beyazıt'ta, 8 ay önce akraba iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada ağabeyi öldürülen ve kendisi de yaralanan Delil İnan, kardeşiyle birlikte, katil zanlısının ağabeyine kurşun yağdırdı. Saldırı sonucu ağır yaralanan İrfan İnan hastanede hayatını kaybederken, zanlı Delil İnan ile kardeşi Selahattin İnan polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Mardin Midyat'a bağlı Başyurt Köyü'nde geçen sene, akraba iki aile arasında, tarla anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Kavganın ardından, 8 ay önce, Beyazıt'ta dericilik yapan iki ailenin çocukları arasında silahlı çatışma yaşandı. Ferhat İnan, babaları amca çocuğu olan Abdullah ve Delil İnan kardeşlere kurşun yağdırdı. Çatışmada, Delil İnan yaralı kurtulurken, ağabeyi Abdullah İnan hayatını kaybetti. Olaydan sonra zanlı Ferhat İnan tutuklanırken, iki aile arasındaki kavga kan davasına dönüştü.

Ağabeyinin öldüğü çatışmadan yaralı olarak kurtulan Delil İnan, bugün, kardeşi Selahattin İnan'ı da yanına alarak Beyazıt Meydanı'na geldi. Delil ile Selahattin İnan kardeşler, Beyazıt Meydanı'ndaki otobüs durağında otobüs bekleyen, Ferhat İnan'ın ağabeyi İrfan İnan'a kurşun yağdırdı. İrfan İnan, kafasına isabet eden 4 kurşunla ağır şekilde yaralandı. Saldırganlar güven timleri tarafından kısa süren bir kovalamacanın ardından yakalandı.

Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İrfan İnan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu arada iki aile arasındaki kavganın sona ermesi için cezaevinde olan Ferhat İnan'ın ailesinin diğer aileye 100 bin TL. kan parası ödediği ve iki ailenin barıştığı belirtildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.