BIRAKMAZSAM NAMERDİM!

BIRAKMAZSAM NAMERDİM!
100. Yıl Cumhuriyet Parkı'nın açılışında konuşan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, isim vermeden CHP'yi eleştirdi.

29 Ekim'de Atatürk Evi'nin açılışını yapacaklarını belirten Üner, “Siz bizim Atatürkçülüğümüzün zekatını veremezsiniz” çıkışında bulundu. “Bizim koltuk sevdamız yok. Koltuğu bugün bırak desinler bırakmazsam namerdim” diyen Üner, “Ama sakın bizim Atatürk ve Cumhuriyet sevgimizi tartışmayın. Bunu hiçbir zaman tartıştırmayız” ifadelerini kullandı


Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde yapılan 100. Yıl Cumhuriyet Parkı düzenlenen törenle açıldı. 33 bin metrekare alana inşa edilen parkta 750 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru, kafeterya, çim amfi, seyir terası, çok amaçlı spor sahası, kay kay pisti, saklı bahçe, 200 araçlık otopark, 0 – 6 yaş arası oyun alanı, 6 – 12 yaş arası oyun ve macera parkuru, fitness alanı, masal ağacı, doğal gölet ve hayal kahramanları sokağı bulunuyor. Açılışa İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da katıldı. 

Eser siyaseti yapıyoruz

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mesut Üner, göreve geldikten sonra büyük hizmetlere imza attıklarını belirterek, “Biz Çatalca'da hep hizmet odaklı çalıştık. Çalışınca oluyor değil mi? Biz ideoloji siyaseti değil eser siyaseti yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 'eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri.' Hiçbir zaman bu düsturdan ayrılmayacağız” dedi. 2020 yılında Çatalca Belediyesi Faaliyet Raporu'nu açıkladığı sırada animasyon kullandıklarını belirten Üner, “Bana 'Başkan inşallah bu animasyonların gerçeklerini de yaparsınız' dediler. Dedim ki biz bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz” ifadelerini kullandı. 

Zekatını bile veremezsiniz

29 Ekim'de Atatürk Evi'nin açılışını yapacaklarını dile getiren Mesut Üner, “Bizim Atatürk ve Cumhuriyet sevgimiz sonsuza kadar yaşayacak. Bunu herkes böyle bilsin. Bir yıl önce burada Atatürk Evi'nin temelini atarken bir şey söyledim. Bazılarının eleştirileri oldu. Bizi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı ilan ettiler. Ben de dedim ki siz bizim Atatürkçülüğümüzün zekatını veremezsiniz. Çok zorlarına gitti. Hiç önemli değil. Bir şey sormak istiyorum. 2019'dan Çatalca'da önce Atatürk'le ilgili ne yapıldı? Çatalca'ya hizmet olarak ne yapıldı? Yaptığımız hizmetleri eleştirenler millet bahçelerini dolaşmaya geliyorlar” şeklinde konuştu. 

Ben mübadil torunuyum

“Bizim koltuk sevdamız yok. Koltuğu bugün bırak desinler bırakmazsam namerdim” diyen Mesut Üner, “Ama sakın bizim Atatürk ve Cumhuriyet sevgimizi tartışmayın. Bunu hiçbir zaman tartıştırmayız. Ben bir mübadil torunuyum. Mübadilin ne olduğunu burada dernek başkanlarımız var çok iyi bilirler. Benim dedem 11 yaşında Selanik'ten geldi. Orada bıraktıkları nelerdi biliyor musunuz? Bin 500 dönüm tarla, 3 bin koyun keçi... Atatürk dedi ki 'buraya geleckesiniz.' Onlar da hiç itiraz etmeden her şeylerini bırakıp buraya geldiler. Biz böyle sahip çıktık Atatürk'e. Hiçbir zamanda yalnız bırakmayacağız” diye konuştu. 

 

BU PARK SİZİN  SAHİP ÇIKIN!

“Göreve geldiğimizde yatırımlarımızın merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı konumlandıracağımızı her defasında ifade etmiştim” diyen Mesut Üner, “Bu düşünceyle Cem Kara Yaşam Vadisi ve Millet Bahçesi gibi birçok projeyi Çatalca'mıza kazandırırken bugünde 100. Yıl Cumhuriyet Parkı'nı yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza kazandırmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. Açılışımız sırasında yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve ailelerinin keyifle eğlendiğine şahit olmak, ilçemize hizmet yolunda bizlere yine güç verdi. Cumhuriyetimizin 100. yılında Çatalca'mıza hizmet yolunda daha nice açılış ve temel atma törenlerinde halkımızla birlikte olamaya devam edeceğiz. 100. Yıl Cumhuriyet Parkı Çatalca'mıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.  Üner konuşmasının sonunda Çatalca halkına seslenerek, “Bu park sizin. Biz sadece hizmetini yapacağız. Bu parka sahip çıkın” çağrısında bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.