Caner'i soyan hizmetçisi çıktı

Caner'i soyan hizmetçisi çıktı
FENERBAHÇELİ futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena Erkin’in evinden 50 bin dolarlık ziynet eşyası çalınma olayının faili hizmetçi çıktı.
Fenerbahçeli futbolcunun evinden 50 bin dolarlık ziynet eşyası çalınmıştı.

FENERBAHÇELİ futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena Erkin’in evinden 50 bin dolarlık ziynet eşyası çalınma olayının faili hizmetçi çıktı.

Gözaltına alınan hizmetçi Sibel D.(34) suçunu itiraf etti. Hizmetçi Sibel D.’nin 3 farklı kuyumcuya sattığı ziynet eşyalarından yaklaşık 35 bin dolarlık bölümü bulundu.

Maslak, Mashatten Konutları'ndaki evine yeni taşınan Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile eşi Asena Erkin önceki gün polise başvurarak yaklaşık 50 bin dolar değerinde ziynet eşyasının çalındığını bildirdi. Polise ifade veren Asena Erkin “Taşınma telaşı içinde ziynet eşyalarım arasında eksikler olduğunu görüyordum. Birkaç gün belki başka bir yere koymuşumdur diye aradım. Ancak her gün eksiklere yenisi eklenince hırsızlık olduğunu anladım” dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada taşınma yüzünden son günlerde tesisatçı, marangoz, mobilyacı gibi çok sayıda kişinin eve girip çıktığı tespit edildi. Polis bu kişileri araştırırken, evde 15 gün önce işe başlayan hizmetçi Sibel D. çelişkili ifadeleri nedeniyle gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Sibel D. suçunu itiraf ederek, ziynet eşyalarını fark edilmemesi için her gün birkaç parça olacak şekilde çaldığını söyledi.

“ŞEYTANA UYDUM”

Daha önceden polise geliş kaydı bulunmayan Sibel D., “Evde çok ziynet eşyası vardı. Eve girip çıkan çok olduğu için benden şüphelenecekleri aklıma gelmedi. Mücevherlerin içinde bulunduğu kutudan beğendiklerimi her gün alıyordum. Şeytana uydum. Çok pişmanım” dedi.

ZİYNETLERİ YOK PAHASINA SATMIŞ

Polis Sibel D.’nin evden çaldığı altınları 3 farklı kuyumcuya götürerek sattığını belirledi. Sibel D.’nin altınları satarken fiyatına hiç önemsemediğini 10 bin dolar değerinde bir kolye takımını 2 bin liraya verdiği ortaya çıkardı. Polis, ziynet eşyalarının yaklaşık 35 bin dolarlık bölümü kuyumculardan topladı. Kayıp altınların bulunması için araştırma devam ediyor. Poliste işlemleri tamamlanan Sibel D. adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından bulunan altınlar futbolcu Caner Erkin ile eşi Asena Erkin’e teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.