Çatalca Belediye Meclisinin 2019 Yılı Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı

Çatalca Belediye Meclisinin 2019 Yılı Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı
Çatalca Belediye Meclisinin 2019 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner başkanlığında, 02/12/2019 Pazartesi Saat:10.30'da Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Aralık ayı içerisinde yer alan özel gün ve haftalarla ilgili Meclis Üyeleri tarafından kutlama mesajlarının verilmesi ile başlayan meclis toplantısında, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’de önemli gün kutlamalarında bulundu.

Engelli Merkezimizin Yeni Halinden Mutluluk Duyuyoruz

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mesut Üner konuşmasında; “ Çatalca Belediyesi olarak 60 kişiye yakın engellimizin hizmet aldığı Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezini tadilat, bakım ve onarım çalışmaları yaparak yaklaşık 800 m²’lik güzel bir engelli merkezi haline getirdik. Artık Engelli merkezinde yaptığımız düzenleme ile 200 engelli kardeşimiz eğitim alacabilecek. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve meclisimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gündem Maddeleri Görüşülerek Oylandı

Meclis Toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce “5 adet dorseli ve damperli kamyon, 15 adet kamyonet, 2 adet panelvan tip minibüs ve 2 adet pick up alımı işinde kullanılmak üzere İller Bankası A. Ş.’den kredi kullanılması” ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifi ve “Mülkiyeti Belediyemize ait olup, üzerlerinde 24 adet okul ve okul alanı ile 30 adet cami ve cami alanı gibi toplam 54 adet taşınmazın Vergi Dairesine olan borçlarımızdan mahsup edilmek üzere, 6183 sayılı kanunun 8. maddesine istinaden satış ve devir işlemlerinin yapılabilmesi için 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesi hükümleri uyarınca Belediye Başkanına yetki verilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi hakkında 2 ilave önerge okunarak meclis gündemine eklenmesi oylandı. Gündeme ilave 2 adet önerge oy birliği ile meclis gündemine eklendi.

Gündemin ilk maddesi olan, “Dolu kadro derece değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesi olan, “Belediyemiz 2020 yılı ücret tarifeleri” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Üçüncü gündem maddesi, “Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün, Görev ve Çalışma Yönetmeliği'nin güncellenmesi” ile ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi.

Dördüncü gündem maddesi olan, “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün, Görev ve Çalışma Yönetmeliği'nin güncellenmesi” ile ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi.

Beşinci gündem maddesi olan,5 adet dorseli ve damperli kamyon, 15 adet kamyonet, 2 adet panelvan tip minibüs ve 2 adet pick up alımı işinde kullanılmak üzere İller Bankası A. Ş.’den kredi kullanılması” ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Altıncı gündem maddesi olan,“Mülkiyeti Belediyemize ait olup, üzerlerinde 24 adet okul ve okul alanı ile 30 adet cami ve cami alanı gibi toplam 54 adet taşınmazın Vergi Dairesine olan borçlarımızdan mahsup edilmek üzere, 6183 sayılı kanunun 8. maddesine istinaden satış ve devir işlemlerinin yapılabilmesi için 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesi hükümleri uyarınca Belediye Başkanına yetki verilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner 2020 yılının ilçeye, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur,ve kardeşlik getirmesi dilekleri ile Çatalca Belediyesi Aralık Ayı birleşimini 6 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.