Çatalca'da yaz bir başka güzel

Çatalca'da yaz bir başka güzel
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner bu yaz Çatalcalılara unutulmaz bir yaz mevsimi yaşatıyor. İlçenin cazibe merkezi haline gelen Millet Bahçesi kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yaparken Sanat Sahnesi olarak binlerce kişiyi farklı etkinliklerde ağ


Çatalca her çarşamba birbirinden ünlü seslerin yer aldığı konserlerle unutulmaz müzik yolculuğuna çıkıyor. Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerde yedi renk yedi bölge ülkemizin müzikleri müzikseverlerle buluşuyor. Sıcak yaz akşamlarını doğudan batıya kuzeyden güneye  esen müzik rüzgarları ile buluşturan Başkan Mesut Üner türkülerden Rumeli havalarına, hatıralarda yer alan ve nostalji haline gelen şarkılara, pop müziğin en ritmik parçalarına kadar müziğin tüm türlerini ünlü sanatçıların sahnesiyle müzikseverlere sunuyor.
 

 

Cuma akşamları Yeşilçam akşamı
Konserlerle sınırlı kalmayan Millet Bahçesi Sanat Sahnesinde Cuma akşamları ise tam bir Yeşilçam gecesi yaşanıyor. Patlamış mısırlar ve gazoz eşliğinde binlerce kişi geçmişten bugüne unutulmadan gelen ve kimilerinin anılarının bir parçası, kimilerinin tekrar tekrar izlemekten vazgeçemediği olan

Türk Filmlerini dev ekranda hep birlikte izliyor. Çatalca’nın yanı sıra çevre ilçelerden de gelen müzikseverler Nejat Alp, Orhan Hakalmaz, Koliva, Kobra Murat gibi sanatçılarla müzik dolu yaz akşamları yaşıyor.
 


Cumartesi günleri çocukların eğlencesi
Çatalca Belediyesi için çocukların mutluluğu da ziyadesiyle önemli. Bu nedenle Üner, Sanat Sahnesini cumartesi akşamları çocuklara tahsis ediyor. Balon Showlar, kukla gösterileri, yüz boyama etkinlikleri, animasyonlar ve birbirinden eğlenceli yarışmalar Sanat Sahnesinde çocuklarla buluşuyor. Tüm gece boyunca müziğin, oyunların ve eğlencenin tadını doyasıya çıkaran çocuklar etkinlik gününü sabırsızlıkla bekliyor.

 

Unutulmaz bir türkü gecesi

Çatalca Belediiyesi Millet Bahçesi'nde unutulmaz bir türkü gecesi de yaşandı. Sanatçı Orhan Hakalmaz’ın sahne aldığı türkü gecesinde Çatalcalıların coşkusu görülmeye değerdi.
 

 

Millet Bahçesi fark yaratıyor
Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi sadece doğal güzelliği, parkları ve kafeteryalarıyla değil Millet Bahçesi içinde yapımı gerçekleşen açık hava sahnesiyle de kültür-sanat bahçesi oldu. Millet Bahçesi açık hava sahnesinde Yaz Etkinlikleri Akşamı organizasyonlarımız kapsamında ilk Mehmet Şerif Aydın konseriyle Sıra Gecesi programı muhteşem bir katılımla gerçekleşmişti. Sonrasında sırasıyla Karadeniz Gecesi programında Koliva, Trakya Gecesi programında ise Kobra Murat sahne almıştı. Çatalca Belediyemiz Millet Bahçesi’nde Yaz Etkinlikleri Akşamı organizasyonlarımız kapsamında bu kez  Türkü Gecesi programında sanatçı Orhan Hakalmaz sahne alarak, Çatalca halkına unutulmaz bir Türkü Gecesi yaşattı. 
 

 

Çatalca'nın neşesi bize güç veriyor
Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi'nde gerçekleşen etkinliklere ilişkin konuşan Belediye Başkanı Mesut Üner, “Bu yıl halkımızın hizmetine sunduğumuz Çatalca Belediyesi Millet Bahçemizde bulunan açık hava sahnemizde yaz akşamları etkinliklerimize durmaksızın devam ediyoruz. Daha önce açık hava sahnemizde Sıra Gecesi, Karadeniz Gecesi ve Trakya Gecesi organizasyonları gerçekleştirmiştik. Bu gecede açık hava sahnemizde değerli sanatçımız Orhan Hakalmaz’ın sahne almasıyla Türkü Gecesi organize ettik. Türkü gecemizde Millet Bahçemizin eşsiz ortamında açık hava sahnemizde Çatalca halkımızın neşesi ve eğlencesine şahit olmak ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Biz gücümüzü Çatalca halkımızın huzuru ve mutluluğundan alıyoruz. Bizlere güç verdiği için tüm Çatalca halkımıza çok teşekkür ederiz. Daha nice keyifli organizasyonlarda görüşmek üzere kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.