Çatalca'yı geri alacağız!

Çatalca'yı geri alacağız!
CHP'den Çatalca Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mimar Mehmet Çoban, “Sizlere söz veriyorum cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girdiğimiz bu dönemde Çatalca Belediyesi'ni kazanacağız, geri alacağız bundan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın.

Biz birlik olmak zorundayız. Birlik olursak bizi kimse yıkamaz” dedi

 

 

 

31 Mart 2024'te yapılacak seçimlerde CHP'nin Çatalca Belediye Başkan Adayı olabilmek için yola çıkan Mimar Mehmet Çoban, aday adaylığını ilan etti. Çatalca halkına seslenen Çoban, Çatalca'yı yeniden CHP'ye kazandırmak için çok çalışacağını söyledi. Çoban, “Amacımız Çatalca'da sosyal belediyeciliği yeniden hayata geçirmek. 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde tüm yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Diğer tüm belediye başkan aday adaylarına ve meclis üyesi aday adaylarına da başarılar diliyorum. Aday adaylarının hiçbiri benim rakibim değildir, olmaz. Biz AKP'nin rakibiyiz. Hiçbir arkadaşımız bizim rakibimiz değil. Bu parti içi ve demokratik bir yarıştır. CHP'nin güzelliği de buradadır. Kazanan hiçbirimiz değil CHP olacaktır. Kazanan kişinin yanında da omuz omuza mücadele edecek, sokak sokak gezeceğiz. Çatalca'da iktidarı almak için son nefesime kadar mücadele edeceğim bunun sözünü veriyorum” dedi.

 

 

AK Parti'yi ve AK Partili Çatalca yönetimini de eleştiren Çoban, “AKP'nin 20 yıldır örgütlü bir şekilde yaptığı kötülükleri, cumhuriyete verdiği zararı görüyoruz. Ülkemizin ekonomisi bitmiş, hukuk siyasallaştırılmış, ülkemize milyonlarca mülteci getirilmiş, ülkemizin demografik yapısı bozulmuş, böylece gerici ve kötü bir AKP iktidarı varken hiçbir yol arkadaşımı kötülemem. Ben AKP'ye meydan okuyorum, AKP'ye. Onlarla mücadele edeceğim, edeceğiz. AKP ile mücadele etmeliyiz, örgütü ayağa kaldırmalı, üzerimizdeki miskinliği atmalıyız. Biz bu mücadeleyi yaparken sizlere güveniyoruz. Sırtımızı CHP'ye, parti örgütümüze, siz dostlarımıza dayamaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü size güveniyoruz. Bizim hedefimiz aynı” diye konuştu.

 

 

Birlik, beraberlik çağrısı da yapan Mehmet Çoban, “Ben siyasi yaşamım boyunca kendimi hep örgütüme emanet ettim bugün de böyle olacak. Bu yoldan da dönmeyeceğim. Sizlere söz veriyorum cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girdiğimiz bu dönemde Çatalca Belediyesi'ni kazanacağız, bundan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Artık küskünlükleri bir kenara bırakalım. Benim partimize emek veren hiç kimseye küslüğüm, kırgınlığım yok. Biz birlik olmak zorundayız. Birlik olursak bizi kimse yıkamaz” şeklinde konuştu.

 

 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'i de sert bir dille eleştiren Mehmet Çoban, “Çatalca'yı mahvetti. Çatalca'yı yağmaladı. Çatalca'yı İstanbul'un en çok kaçak yapılara sahip ilçesi haline getirdi. Mesut Üner'i gerçekten tebrik ederim. Halkımız bunun cevabını sandıkta verecektir, biz Çatalca'ya yapılan kötülükleri unutmayacağız. CHP olarak iktidar olduğumuzda bu kent yağmasına dur diyeceğiz. Elbette imar planları yapacağız, planlı, ruhsatlı inşaatlarda yapılacak, cazibe merkezleri de yapılacak. Ama tarım alanlarını koruyacağız. Tarım alanlarının yağmalanmasına asla ve asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

“Hatalarımızdan ders çıkarıyoruz” diyen Çoban, “Biz Çatalca'yı kaybettik ve hemen toparlandık. Hatalarımızı, yanlışlarımızı inceledik. Bir daha bunları asla tekrarlamadık. Halkımızla kucaklaştık. Çatalcalılarla bir araya geldik. Yüzümüzü daima Çatalca'ya döndük. Bu süreçte İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu da her zaman yanımızda oldu. Onun sayesinde 20 yıldır tanımadığımız büyükşehirin varlığını tanımış olduk. Şimdi aynı hatalara düşmeden büyük bir gayretle başarıya ulaşacağız” dedi.

 

 

Bugüne kadar daima Çatalca için çalıştığını anlatan Çoban, “Hayatımın 30 yılında Çatalca için Çatalca’lılar için yüzlerce mücadele verdim. Hem mesleki, hem siyasi anlamda.Çatalcamızın 39 mahallesindede ayrı bir dostluk ve yaşanmışlığım var. Yıllar önce sizlerle birlikte başlattığımız bu hikayemizi tamamlayabiliriz.Çatalca’da Umudu yeniden doğuracağız. Çatalca için, Çatalca'nın değerleri için,Yapılmayanları yapmak için,Halkın İktidarını perçinlemek için,Sizin iktidarınızı kurmak için adayım. Çatalca’mızın zengin toprakları, iş ve aş üretsin diye. Çatalca’mız artık yağmalanmasın diye. Tarikat yuvaları olmasın diye, Çatalca’nın aydınlık yüzlü insanları huzur ve mutlu yaşasın diye, Gençlerimiz madde bağımlılığından kurtulup, aktif yaşamın içine dönsün diye, Olası İstanbul depreminde Çatalca’lı hemşerilerim göçük altında ölmesin diye, Annelerimiz, kız kardeşlerimiz ve çocuklarımız hep gülsün diye, Üniversite mezunu işsiz gençlerimizle el ele verelim diye adayım” şeklinde konuştu.
 

 

Çatalca'da umudu yeşerteceklerini anlatan Çoban şöyle konuştu; “Büyük düşleri ve cesaretleri olmayan insanlar, toplumsal dönüşümü sağlayamazlar. Büyük işler,Büyük projeler ve büyük ekipler gerektirir. Biz hazırız biz de büyük projeler var. Çatalca bunu hak ediyor. Çatalca bunu hak ediyor.
Ben hep sizin desteklerinizle,sizlerle birlikte bu yolda yürümeye başladım. Sonuna kadar hep beraber yürümeye devam edeceğim. İnanın yol arkadaşlarım bu yolun sonu hepimiz için çok güzel olacak. Çatalca da yerelde tekrar iktidar olmak için sonuna kadar çalışacağıma söz veriyorum.
İyi ki sizler gibi büyük bir aileye sahibim. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.